E то това е проблема - дали си съгласен 6 месеца да не ги сваляш. Касае предимно снимки, на които искаш да им управляваш публикуването и/или екслусивността в ИС - Вальо чака 6 месеца ИС екслусивност заради времето от дрийма
Благодаря ти много! 
Аз им писах но все още нямам отговор. Да попитам на формата за контакти ли написа писмото или на мейл?
От доло на сайта от Contact им писах.
Ок! Ще почакам, ...да видим 
Е - значи не искат негативен имидж да им се трупа
най вероятно е така...
BTW получих първото плащане $50.50 от DEPOSIT PHOTOS ! 
А как се взимат парите че неможах да го намеря?
Натискаш Sales и под иконaта Sold Files пише Request Earnings.
Благодаря много. А само да питам веднага ли ги изпращат или трябва да се чака?
За няколко дни ги получих,но това включваше и уикенда,а те май не работят тогава.
Благодаря за инфирмацията.
при мен за сега само една продажба но...53$ от качени снимки. Абе ще качваме пък каквото стане... 
Да, бавят малко превода на парите от Depositphotos - почти около четири-пет дни след заявяването им. Наредих ги в неделя, сега се получиха в paypal сметката ми.
и аз днес получих парите в пейпал
При мен една продажба изскочи. Да видим нататък как ще е...Ако не след половин година сваляме кепенците;)
Според мен не е бавене четири-пет дена, то и в самия сайт си е указано 5 работни дни. Във Фотолия вече си е бавене, защото изобщо не е указан срокът за прехвърляне на кредитите и има случаи на чакане по 1 месец. А иначе и аз реализирах първа продажба в Депозита 
И аз съм с една в DEPOSIT PHOTOS и ако това не са фиктивни продажби ми се струва че имат някакви шансове да изплуват.
Да, приключих с платимата бройка за качване в depositphotos.com - около 511 одобрени от качените и само 8 отказани имам от всички тях, наредих си и плащането
.
Официално наистина го дават до 5 дни (едно уточнение - "%" и "5" са на един бутон на клавиатурата)
Харесаха ми
- получих си наредената сума - за два дни
Тези почнаха с номерата.
След като бях одобрен за прИмоцията, качих снимки, които ми донесоха $40 в акаунта (просто не ми остана време да кача още, за да си заявя превода), днес получих следния мейл:
Dear Dimitar Petarchev,
We would like to inform you about changes to the Promotional Program. Our inspectors will be constantly reviewing your work. During their inspection they will make a decision to grand you permission to enter in the Promotional program or not. Only selected photographers and illustrators will be able to participate in our Promotional Program.
We apologies but you are not able to participate in Promotional Program at this time. You still have a chance to participate. All you have to do is continue uploading pictures and illustrations of the highest quality. As always, you will receive your standard commission for photographs and illustrations sold on our site. You will receive an email notification if you are qualified to participate in the Promotional Program.
Доста хора казват,че продължават да си получават парите за ъплоуд в Deposit Photos, вероятно са решили да плащат само за качествени неща. Аз качих всичко каквото имам и мисля да продължа да го правя. Дано има продажби!
Може ли да ви помоля за един съвет. Нещо не се справям с качването на вектори в Deposit Photos, въпреки че им четох изискванията. Вие как качвахте?
OmegaTransFer пусни си някъде банер на Depositphotos за 10-на долара и докараш 50 -те
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos