За нови потребители

• Нека всеки нов потребител тук не забравя да посочи къде се намира. Направете това в секцията 'Къде сме'.

Форумът позволява добавянето на допълнителни полета с информация.

За да бъде по-лесна и полезна комуникацията помежду ни, предлагам да добавяте следните полета:

Град - къде живеете, за да е по-лесно да се намираме и пощракваме заедно

Skype/ICQ/MSN и др. - за да може да початим лично един с друг

istockphoto/fotolia/alami и др. - името на профила ви в сайтовете за сток фотография (за да ви се радваме :)

Може да добавите още информация, каквото ви се иска, като например с каква камера, какви обективи и т.н. снимате.

• мда, добре казано, отивам и аз да си добавя тези полета Cool

ето как става добавянето:

акаунт -> персонална информация -> и там най-долу има 2 полета: заглавие и запис. За да добавите град, в лявото поле пишете: град, а в дясното името му, нпр София. След това запазвате. Можете да добавите и друга информация, както Борис вече е посъветвал.

• Ами аз въведох име и град, после опитах да добавя инфо, но не откривам къде и как става това!

Embarassed 

• здравей Ваня, цъкай на линка Добави още полета, който се намира под съществуващите вече полета

• готина функция Cool

• Намерих, попълних! Благодаря!Smile

• Здравейте, от известно време чета темите по форума и много ми харесва тъй като съм нов в сток фотографията :P И аз попълних [=

• Добре дошли всички

и Честита Баба Марта Smile

• Честита да е [=

• Здравейте и от мен! Извесно време четох за сток фотографията и много се запалих. Поздрави от Добрич :)

• Добре дошъл [=  Поздрави от София ;)

• Добре дошъл! Поздрави и от мен. Пожелавам ти вдъхновение и много продажби!

• Здравейте..Запалих се по стока като цяло. Надявам се да си помагаме взаимно. Снимам от една година и цъкам в рекламата от малко повечко :) Поздрави

• Здравейте,

казвам се Димитър и съм от Пазарджик. Запалисх се по стокова фотография от преди месец-два. Много неща научих от вашия сайт/форума, за което ви благодаря.

• добре дошли на всички нови членове :)

• Аз се позиционирах на 2 места и немога да едит-на грешното.

...а относно стока, точно когато щях да правя първите си стъпки влязоха в апартамента ми и откраднаха всичката ми налична техника + лаптоп и ПЦ, сега ще видим как ще процедирам занапред. Горе глава и това е...

• уф ...

баси неприятната история :(

еми, както и сам каза: горе главата
    напиши серийни номера и опис на техниката (в друга тема), може някой да се натъкне на тях

и добре дошъл :)

• Добре дошъл Жорка :P

• Добре заварили Buldo & b0b1

• И аз успях да се регистрирам много лесно. Привет и успехи за всички :face-smile:

• Аз реших да си сменя ника да ме помните по-лесно хех :)

StarDriver is knows as -> georgi.stanchev

• Добре дошъл rganev  :P
    А бе Жоро georgi.stanchev да не е другото 'аз' на StarDriver :О [=

• Не, пак е той :)

• Алоха! :) И аз съм с вас, мили хора, привет от Перник :) Вчера научих за сток фотографията и едновременно с това разбрах за този форум. Много съм впечатлена и стискам ръцете на авторите, защото е изключително благородно от тяхна страна да създадат виртуално място, което да посвещава нови хора в този вид бизнес и да не го пазят само за себе си :)   Благодаря и за проявеното старание в изпипването на форума: абсолютно идиотоустойчив е, много добра структура, супер лесен за ориентация!

Пожелавам късмет, вдъхновение и удовлетворение на всички! :*

• Айдеее, и аз съм вече в кюпа, крайно време беше да се регистрирам.

Слънчеви приветки на всичкииииии. Ей сегичка ще си попълня поленцата. :)

• добре дошли

приятен престой :)

• благодарскооооооооо :) ))

• а бре не е много коректно да пиша тук, но не намерих по-подходяща темичка....

Някой може ли да ми обясни как да се регна в шътър? Има опция само за даунлоудващи, ами за фотографи, които качват снимки?

Мерсажки предварително :)

• виж горе-вляво ;)

Добре дошъл!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Влез Регистрация