Нека всеки нов потребител тук не забравя да посочи къде се намира. Направете това в секцията 'Къде сме'.
Форумът позволява добавянето на допълнителни полета с информация.
За да бъде по-лесна и полезна комуникацията помежду ни, предлагам да добавяте следните полета:
Град - къде живеете, за да е по-лесно да се намираме и пощракваме заедно
Skype/ICQ/MSN и др. - за да може да початим лично един с друг
istockphoto/fotolia/alami и др. - името на профила ви в сайтовете за сток фотография (за да ви се радваме
Може да добавите още информация, каквото ви се иска, като например с каква камера, какви обективи и т.н. снимате.
мда, добре казано, отивам и аз да си добавя тези полета 
ето как става добавянето:
акаунт -> персонална информация -> и там най-долу има 2 полета: заглавие и запис. За да добавите град, в лявото поле пишете: град, а в дясното името му, нпр София. След това запазвате. Можете да добавите и друга информация, както Борис вече е посъветвал.
Done:)
Ами аз въведох име и град, после опитах да добавя инфо, но не откривам къде и как става това!
здравей Ваня, цъкай на линка Добави още полета, който се намира под съществуващите вече полета
готина функция 
Намерих, попълних! Благодаря!
Здравейте, от известно време чета темите по форума и много ми харесва тъй като съм нов в сток фотографията
И аз попълних [=
Добре дошли всички
и Честита Баба Марта 
Честита да е [=
Здравейте и от мен! Извесно време четох за сток фотографията и много се запалих. Поздрави от Добрич
Добре дошъл [= Поздрави от София
Добре дошъл! Поздрави и от мен. Пожелавам ти вдъхновение и много продажби!
Здравейте..Запалих се по стока като цяло. Надявам се да си помагаме взаимно. Снимам от една година и цъкам в рекламата от малко повечко
Поздрави
Здравейте,
казвам се Димитър и съм от Пазарджик. Запалисх се по стокова фотография от преди месец-два. Много неща научих от вашия сайт/форума, за което ви благодаря.
добре дошли на всички нови членове
Аз се позиционирах на 2 места и немога да едит-на грешното.
...а относно стока, точно когато щях да правя първите си стъпки влязоха в апартамента ми и откраднаха всичката ми налична техника + лаптоп и ПЦ, сега ще видим как ще процедирам занапред. Горе глава и това е...
уф ...
баси неприятната история
еми, както и сам каза: горе главата
напиши серийни номера и опис на техниката (в друга тема), може някой да се натъкне на тях
и добре дошъл
Добре дошъл Жорка
Добре заварили Buldo & b0b1
И аз успях да се регистрирам много лесно. Привет и успехи за всички :face-smile:
Аз реших да си сменя ника да ме помните по-лесно хех
StarDriver is knows as -> georgi.stanchev
Добре дошъл rganev
А бе Жоро georgi.stanchev да не е другото 'аз' на StarDriver :О [=
Не, пак е той
Алоха!
И аз съм с вас, мили хора, привет от Перник
Вчера научих за сток фотографията и едновременно с това разбрах за този форум. Много съм впечатлена и стискам ръцете на авторите, защото е изключително благородно от тяхна страна да създадат виртуално място, което да посвещава нови хора в този вид бизнес и да не го пазят само за себе си
Благодаря и за проявеното старание в изпипването на форума: абсолютно идиотоустойчив е, много добра структура, супер лесен за ориентация!
Пожелавам късмет, вдъхновение и удовлетворение на всички! :*
Айдеее, и аз съм вече в кюпа, крайно време беше да се регистрирам.
Слънчеви приветки на всичкииииии. Ей сегичка ще си попълня поленцата.
добре дошли
приятен престой
благодарскооооооооо
))
а бре не е много коректно да пиша тук, но не намерих по-подходяща темичка....
Някой може ли да ми обясни как да се регна в шътър? Има опция само за даунлоудващи, ами за фотографи, които качват снимки?
Мерсажки предварително
виж горе-вляво
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!