Трета сБирка - предложения
  • 84 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Последната (по-масова) сбирка беше преди около година, мисля че е време за нова такава ;)

Една седмица приемам всякакви мнения.

на кой му се идва, кой с колко човека ще дойде, къде ви се ходи итн :)

София, Пловдив, морето, някоя планина?
    дата - предлагам някой събота/уикенд , нпр 27.02

Вие сте

:beer:

П.П.
    първата сбирка се състоя в Пловдив, някъде по тепетата ;)
    научихме всичките кръчми в радиус 5км :D (не си е работа в жегата да си в Пловдив)
    image
    (снимка sunnyfrog)

втората в София, в студиото на Дино (е, минахме и през едно близко кръчме и кафене ;) )
    (ха познайте чия е снимката  ;) посказка: кой не държи апарат ;) )

image
    (снимка: toskov)

• Laughing аз, както и предния път съм много навит да дойда, но...завися от транспорта. Ако колега от Ямбол се навие идвам без значение къде. (лолаферари....да не се услушва Tongue out Предложението ми е този път да е по на югоизток...

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Този път ще се постарая и аз да дойда.

• И аз съм за, датата ме устройва, а за мястото ще помисля малко:)

• Датата и мен ме устройва но зависи къде ще бъде???

Ако е до 100 - 200км може би ще дойда.

На пример: Трявна, Габрово, В. Търново, Ст. Загора някъде в центъра на България така, че на всички горе - доло да им е на еднакво разстояние.

Не че не може да се дойде, ама от Варна например стават над 450км и един ден отива в път само.

Между другото на посочената дата е и Кукерландия -->> http://www.kukerlandia.com/index.php?Category=49.

• Време беше да се пусне тази тема, от колко време го подканваме Роби, че и Боби [=
    Датата и мен ме устройва, а за място съм мн навит за нещо по-планинско... Рило-Родопски масив а у :P

• да, наистина на 27 е Кукерландия...има доста неща като събития този ден.

www.vasoart.com
  • админа чете и си води бележки

само че .. много скромно участие в темата нещо ;)

• Ами като гледам по снимките то "гадните майни" са най-много - ми да го спретнем пак в Пловдив (сега не е много топло).

А датата е ОК

• +++ за Пловдив :)

• Ако е в Пловдив и аз ще дойда :)

• Аз съм ОК за Пловдив, и без това в това време едва ли ще стигнем по-далеч от масата (било то предметна или софра). Може през пролетта да замислим някакъв локейшън и програма - да пощракаме на някаква тема. Фантазирам си.

• : ) където кажете

• Аз също съм за Пловдив - да ги видим тези гадни майни, смао да не стане кой ме би да ходя в Пловдив :-)

My StockPhotography Portfolio ShutterStock
  • Добър ден на всички,
    Весела среща  !

• Реклама:
  • На 27-ми е Кукерландия, аз ще бъда там...

Ако датата е друга и сбирката е някъде из околностите на Сливен-Ямбол, сигурно ще дойда ;-)

За по-далечни места - не знам как ще съм с времето, уж няма много работа, пък бележника ми е пълен със задачи... :(

Мисля в края на февруари или началото на март да отида на Боровец или Пампорово, ама все още нямам дата, та не знам изобщо накъде ще ме отвее вятъра...

То е хубаво да се направи сбирка на място, където може да се отщрака нещо, но сезона е крайно неподходящ за всичко, различно от ски-писти и заснежени планини.

• относно датата - на 28-ми как сме?

• Аз със датите нямам проблем, но не мога да пътувам, така че бих дошъл само ако сбирката е в София :(

Ще следя темата де....

• Здравейте,

Аз като по-новичка и не чак толкова горещо запалена съм навита за такава сбирка- ще ми бъде интересно и предполагам полезно да дойда, но наистина трябва да се знае точно къде ще се състои.

Очаквам скоро конкретна информация за дата и място - ще се постарая да присъствам Wink

• SLR, ако ходим извън СФ, ще се организираме по колите - така както гледам 2-3 коли ще ни стигнат
    (ако имаш друга причина да не можеш да пътуваш, това е друго)

иначе, така както гледам, май се очертава отново да ходим при майните на гости :)

• Аз мямам нищо предвидено за 27-28 февруари. Ще дойда кадето и да е. Пловдив е добре.

• На 28-ми, като следствие от Кукерландия, ще ме боли главата и най-малко до обяд ще съм неадекватен :-)

• бе не е лошо в Пловдив ама...както казах завися от транспорт. Освен това наистина 28.02. е кофти за нас от Ямбол, не че съм приритал за Кукерландия ама...както решите. Има ли желаещ с кола идвам. Ако няма...следващия път...

www.vasoart.com
  • И аз мисля, че ще мога да се включа. Имам едно предложение за язовир Батак. Ако е замръзнал ще е много приятно място. Има много места там където да се съберем.

• Ехеее, народе. Как съм пропуснал темата? Cool Много добре идея за среща, само защо през зимния сезон бе хора? Неможем ли да изчакаме пролетта? Иначе знаете че съм майничка и ще дам глас за Филибето. Иначе и за София нямам против. 27-28 ми е удобно при всички положения, дори мога да съм с компания. Wink

• Добре е гилдията да предприме трета стъпка към сплотяване. Още по-добре ще бъде, ако предстоящата среща  бъде по-масова. Едва ли някой обича тълпите, но в името на задругата ...

Изглежда на първите две са присъствали само майсторите. От името на чираците гласувам „за” мероприятието.  Виждам, че в рубриката „Къде сме” регистрирани са 104. Има голям потенциал за приобщаването на още стокъри. Казват, че силата на колектив от стотина била колкото на хиляда! Вече четох ваши идеи как може да се оползотвори такава сила.

Трябва да се намери Компромисът. Време е за кратък  анализ на предложенията. Ще помогна малко на администратора.

Първият фактор е срещата да не е на повече от 100-200 км за всички /lolaferari /. Това ограничава избора до централна Б-я. Този фактор е отчетен още на първата среща. Сега пак е основен. Предложенията са:

за Трявна, Габрово, В. Търново, Ст. Загора/lolaferari/.

да е по на югоизток... /vasoart/.

нещо по-планинско... Рило-Родопски масив/ BuLdo/.

при "гадните майни"/alexstand/.

+++ за Пловдив /boris/.

за Пловдив /slavchovr/.

ОК за Пловдив /OmegaTransFer/.

където кажете /din/.

за Пловдив /PaFF/.

някъде из околностите на Сливен-Ямбол или Боровец/ Пампорово/ecobo/.

само ако е в София/SLR/.

Пловдив е добре/tihov/.

бе не е лошо в Пловдив, ама.../vasoart/.

язовир Батак/ E-3/.

ще дам глас за Филибето, София/totovas/.

Като правим преценката трябва да имаме предвид, че е зима. Най-добре е до мястото на сбирката да има сигурни асфалтирани пътища. С оглед на тези няколко фактора, изглежда на първо място е Пловдив, на второ – София и Ямбол, на трето - Трявна, Габрово, В. Търново, Ст. Загора.

Следващия фактор е датата.

Първото предложение е за 27.02.2010 год. / robi-bobi/. На 28-ми как сме? / robi-bobi/. Резервите за двете дати са заради „Откриването на Фото изложба-конкурс “Кукерландия 2010” и връчването на наградите, което ще се състои на 27.02.2009 г. от 18 часа в галерия “Жорж Папазов” - гр. Ямбол." Дали все пак да не помислим за друга дата? Ами ако пропуснем снега?

Следващият фактор е какво ще правим на срещите. Ще висим в кръчми или ще снимаме? Или и двете?

Като комбинирах всички предложения, предлагам Еко Хотел Здравец. На 30 км е от Пловдив. Има всичко, което трябва на стокъра, на едно място.

http://bghotelite.com/web_main.php?id=1199

Еко Хотел Здравец се намира на 1300 метра надморска височина в Парк Родопи и е разположен на 300 метра източно от основния път между хижа Здравец и курорта Бяла черква. Почивната база е с площ от почти 54 дка, по-голямата част от него е залесена с иглолистни масиви, застроената част е от две масивни пететажна и четириетажна сгради свързани помежду си с топла връзка, съставляващи почивния комплекс.

Тризвездният хотел представлява напълно реконструирана и обновена сграда, идеална, както за почивка, така и за провеждане на делово събитие. На разположение на гостите на Хотел Здравец са 200 легла в различни стаи и апартаменти със съвременни удобства и самостоятелни санитарни възли. Цените на стаите включват безплатно ползване на спа центъра на хотела, включващ фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи, закрит плувен басейн. Допълнително се предлагат и множество релаксиращи процедури и професионални масажи. За по-активните Хотел Здравец има футболно игрище и тенис корт, а чудесната природа наоколо предлага различни видове дейности на открито. За деловите гости функционират две конферентни зали. Хотел Здравец разполага и с приятен ресторант, битова зала с барбекю и нощен клуб за младите по душа. На най-малките си гости, хотелът предлага и специализирана детска площадка.

Не съм ходил там вече 20 години, но изглежда идеалното място за сток фотографи. Ако ми остане време тази събота – 06.02.2010 год., да ида до там, след това ще ви кача актуални снимки.

• Пловдив може и в Стрелча се на мира между Панагюрище и Копривщица

• Опции:

- Хотели - много, Места за снимане - много, Братя стокаджии - 7-8 човека само от града

А ако пропуснем като дата изложбата Кукерландия, може да се измести към  6-7 март

Тази дискусия е заключена.
← All Discussions

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации