Нов сайт за стокова фотография - Depositphotos с програма, стимулираща попълване на базата снимки - плащат за ъплоадите до 500 снимки по 02$ = 100$ .
Лека регистрация и одобряване - 5 снимки, питат за линкове към други стокови регистрации на автора. Приемат лична карта за ID /ЗА РАЗЛИКА ОТ iStock, които искат международен паспорт ??? /.
Бързи са засега - в неделя подадох, във вторник бях одобрен.
Много сродна стратегия /включително категориите/ със Шътъра.
а някои вече сме с продажби там...
Имам одобрени 200 и няколко снимки вече, но невиждам къде са ми тези $0.20 на снимка или гидават на куп при 500 одобрени?
Може ли някой да разясни.
Благодаря предварително.
Важно!!!
За тези които са решили да пробват DEPOSIT PHOTOS,да натиснат бутона Promotion и после Activate СЛЕД като са им одобрили 5-те кадъра ПРЕДИ да започнат да качват снимките си! В противен случай няма да си получават 20-те цента за всяка снимка!
Вероятно си пропуснал да го направиш.Това по-горе го бях постнал във Фото Форум,защото има много хора които са допуснали тази грешка.
аз съм го направил ама...и аз не виждам центовете... 
В статистиката на depositfiles ги има - в предпоследната графа P.P.P.
Но трябва да се активира, както е написал Ивелин, преди качване на снимките, поне аз направих така.
Ок, благодаря много. Сега го активирах и ше получавам за следващите 500 или ще изгоря с тези 205 които вече са ми одобрени?
Някои хора казват,че след като са пратили имейли и са обяснили какъв е проблема,са им платили за кадрите преди активацията.Опитай,нищо няма да загубиш.Дано да стане номера
Аз мисля, че сайта е сериозен и дългосрочен като стратегия, поне по броя на седмичните ъплоади - почти 80 000 "New photos added this week" - съизмеримо със Шътърсток , а и поддържа същата логика на критерии и механизми. Хубавото е, че е занижен критерия за качване, лошото е, че им трябва време да натрупат клиенти. Реално може да се усети след 1-2 години.
Ok, благодаря много.
Колко време престояват снимките преди одобрение/отхвърляне?
При мен първия път 2-3 дена незнам точно, сега пак имам чакащи пак от толкова.
Да ви кажа ако има и други като мен, които са пропуснали да активират промоцията, може да пишете и да ви дадът по $0.20 на снимка. Аз днес на обяд им писах и вече всичко е ок парите са ми там.
slavchovr, ако не ти е проблем можеш ли да пуснеш тук текста на английски който им прати? Ще ти бъда благодарен!
брех, браво на агенцията
явно имат фундинг
дано намерят и много клиенти
как са цените там?
slavchovr,радвам се че стана работата 
а аз все още се надявам на текстчето...
Ами текста го нямам, понеже моята приятелка го писа, но беше нещо от сорта "Пропуснал съм активирам промоцията "Welcome to P.P.P - Photographer Promotion Program!" преди да почна да качвам снимки, има ли възможност да получа по $0.20 за вее одобрените снимки?"
Намерих го:
Hello, I've uploaded about 205 approved pictures in your site but I've
not know that that I have to activate 'P.P.P - Photographer Promotion
Program!' before uploading any images. Now I've activated it, can you give me the promotion of the photos that are already uploaded and approved?
Best regards.
после на мейла получих одговор:
Hello!
Yes, we can do it, but we need your approving on fact images will be
placed under the rules of Promo Program and you'll have no chance to delete
them during 6 months.
Have a good day!
Написах им че съм съгласен, и къде да го потвъря?
И после получих това:
Hello!
Nothing else should be done - in fact money are already added to your
account.
Please feel free to contact us at any moment if you have question or
problem, we'll be glad to help you.
Have a good day!
И парите се появиха 
E то това е проблема - дали си съгласен 6 месеца да не ги сваляш. Касае предимно снимки, на които искаш да им управляваш публикуването и/или екслусивността в ИС - Вальо чака 6 месеца ИС екслусивност заради времето от дрийма
Благодаря ти много! 
Аз им писах но все още нямам отговор. Да попитам на формата за контакти ли написа писмото или на мейл?
От доло на сайта от Contact им писах.
Ок! Ще почакам, ...да видим 
Е - значи не искат негативен имидж да им се трупа
най вероятно е така...
BTW получих първото плащане $50.50 от DEPOSIT PHOTOS ! 
А как се взимат парите че неможах да го намеря?
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos