Мнения за Crestock?
  • 6 Comments sorted by
  • Реклама:

• случайно попаднах на сайта и се регнах. одобриха ми веднага няколко снимки, в рамките на 1 час вчера следобед. сайта май е норвежки и действат по европейско време. 

някой да е пробвал там? как вървят продажбите с времето, май са слаби и не е много разработена цялата работа

nname.org the devil himself
  • Средна хубост от рода на Бигсток да не кажа злеUndecided
  • не си струва...сам ще разбереш защо
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com

• малко клиенти влизат на този сайт, но е кадърно направено всичко и след години може да се развие. всички се оплакват от липса на продажби по форумите :)

"yeah, I'm thinking to leave this agency... low downloads - low money - low approval rate. Time-waster"

nname.org the devil himself

• Регистриран съм но смятам че сайта засега (и за мен) не си заслужава

Иначе, имат интересен блог, вижте последния пост: осем тайни.  Друго интересно на сайта са 'Today's best image' и 'Today's worst image' - може да се види как (някои) ревювери мислят и гледат на снимките

• няма такава смешна агенция ...отказаха ми 54 снимки накуп, сред които всичките ми най-продавани от шатърсток и айсток. Отказали как да е, ама само на 6 панорами бяха сложили причина: "да съм сложил мястото на снимката като ключова дума", а то е сложено като ключова дума ... останалите 48 снимки са отказани без нито една посочена причина ...
    Написах им писмо за обяснение, ще изчакам да отговорят преди да си изтрия профила.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации