ще помоля всеки видял темата да си даде гласа, както и коментар
нека да уважим труда на двамата съфорумци
участвали в първото ни състезание (другият път да се стегнете, ей
)
гласува се до 15.09.2009
в надпреварата участват петте качени файла в темата
гласува се за три файла по схемата: за първо място се дават 5 точки, за второ 3 и за трето 1.
Двамата участвали са задължени да гласуват, като в случая променям правилата и имат задължението да оценят само един кадър на съперника, с оценка измежду 1, 3, и 5 и да дадът коментар.
Това са файловете (клик на снимката за пълен размер):
моите гласове:
- фалй номер 2. готина снимка. много тежки книги четат тези ученици
- файл номер 5. харесва ми усмивката, незавършената рисунка и жълтото копче (или каквото е) на ходилото
. малка забележка към кадрирането отдясно. снимката носи хубаво настроение, браво за което
- файл номер 3. въпреки плексигласа долу дясно (т.е. липсата на същия)
снимката ми харесва доста. номер 2, нпр, е доста по-скована откъм внушение и чувства. тук ги имаме тях, добро кадриране и фокус върху книгата
файл5 - оценявам на 5 точки! Разчупена, нестандартна снимка, а жълтото цвете(слънце) е бомба 
моите гласове:
- файл номер 5. мдааа, и аз харесвам цветенцето:) още усилия в кадрирането може би.
- файл номер 1. очила и лупичка - интересна комбинация:) Доста сток-ориентирана, това ми харесва в нея.
- файл номер 3. весела снимка:)
№3 - 5 точки
№5 - 3 точки
№1 - 1 точка
lemonade: чакаме и твоят глас за една снимка на vasoart
както и още някой гласувал от другите
И аз като ecobo
гласуването приключи
ще изчакам лемонаде да си каже и своя глас и тогава ще сумираме
Извинявам се за закъснението . 5 точки за файл №3 на Васо. Има емоция, хумор ,супер откъм осветление и бял фон.
благодаря на vasoart i lemonade за участието
благодаря и на гласувалите
победител в първото Микросток Бг състезание е vasoart със следната снимка:

Честито!
Васо печели тениска на сайта
Както и получава задължението да предложи една тема за следващото състезание
(Васо, ще ти пиша за да се уговорим как да я получиш)
:beer:
Благодаря на всички за гласуването! Определено ми се искаше повече участници но...в следващата тема.
Утре ще напиша предложението си , и се надявам на по активно участие от всички!
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!