Partner Program в IS
  • 15 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Някой от вас има ли въобще продажби по тази програма?Ако правилно гледам статистиката при мене са нула в ИС.
    В стокексперт мога да кажа че 80-90% от продажбите ми са именно по тази линия. Преди време имаше някакво писмо в което пишеха че прекратяват партнера с някой сайтове защотото ИС влиза в играта.Но от тогава 2-3 месеца минаха.
    Моля ако някой е по-наясно да ми обясни.

• В айсток от скоро е партнер програмата и продават много евтино файловете. Може да нямаш нито един файл при тях така че това да е обяснението.

• Ами аз потвърдих че участвам. Един два файла чекнах сама преди време и след няколко дни забелязах че и останлите са чекнати. Но не всички а само според признаците който бяха посочили...беше нещо от сорта да  не е продаден нито един път фаила или да е продаден най-малко еди колко си пъти за последната година...не си спомням...но определено автоматично са чеканти само такива файлове.
    Знам,че от няколко месеца е тази програма и затова се чудя защо няма нито една продажба. Когато в стокексперт беше въведена бума стана още първия месец и до третия голяма част от клиентите купуваха по програмата. Което мене не ме радваше. Опасявах се, че и тук ще се случи същото, но чак пък нито една продажба не съм очаквала. Нямам обяснение и затова питам.

• Искам да попитам при вас дали е същото в ИС. Чекнато ми е да е включена партнер програмата. Миналите месеци е имало продажби. А за месец юли няма нито една на графиката, демек няма кафевичко. Аз не съм наясно дали всеки ден ги отразяват тези продажби или на месец веднъж. Може ли да е свързано с това че все още съм в Стокексперта?
  • Веднъж месечно след 15-и в рамките на няколко дни се появяват данните за продажбите за предходния месец. Винаги има тема във форума на Istock за PP.
    Ако си пуснеш едно търсене в Thinkstock с твоето име в кавички ще видиш файловете си, като тези от StockXpert са в Hemera колекцията.

• А може ли някой да ми обясни каква е връзката между Stockxpert, Thinkstock, i Istock, че нещо се обърквам. В Thinkstock откривам снимките си обаче не мога да се логна. Трябва ли нова регистрация?
    От
    Stockxpert се опитвам много пъти да прехвърля сумата в Istock обаче нищо не се получава -  ни кост, ни мейл, ни пари.
  • Не разбрах как стана целия текст ""bold"" sorry
  • Ами при мене все още няма кинти в ИС и стокексперт по линия на партнер за юли месец.
    А стокексперт правят нов сайт..два пъти ми пишат вече, но аз се чудя още какво да правя. Нямам почти никакво време да работя.
    http://stockfresh.com/
  • Все пак моля погледнете си в ИС дали имате пари от партнер за юли. Започвам да си мисля, че само при мене е така щом мълчите.
  • Все още не са излезли за Юли. Всеки месец има тема в техния форум. Ето за този месец:
  • Все още не са излезли за Юли. Всеки месец има тема в техния форум. Ето за този месец: http://www.istockphoto.com/forum_messages.php?threadid=247732&page=1
  • Мерси за отговора.
  • Повдигам темата - какви са ви приходите по Partner Program? Аз съм изключил опцията на всичките си файлове, за да не бягат клиентите по Partner сайтовете и оттам да ги купуват по-евтино.
  • аз продавам много малко и моята статистика не е особено полезна, но все пак ето я:
    мааалко над 1% от ИС приходите за 2010 са от партнер програмата

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации