Някой от вас има ли въобще продажби по тази програма?Ако правилно гледам статистиката при мене са нула в ИС.
В стокексперт мога да кажа че 80-90% от продажбите ми са именно по тази линия. Преди време имаше някакво писмо в което пишеха че прекратяват партнера с някой сайтове защотото ИС влиза в играта.Но от тогава 2-3 месеца минаха.
Моля ако някой е по-наясно да ми обясни.
В айсток от скоро е партнер програмата и продават много евтино файловете. Може да нямаш нито един файл при тях така че това да е обяснението.
Ами аз потвърдих че участвам. Един два файла чекнах сама преди време и след няколко дни забелязах че и останлите са чекнати. Но не всички а само според признаците който бяха посочили...беше нещо от сорта да не е продаден нито един път фаила или да е продаден най-малко еди колко си пъти за последната година...не си спомням...но определено автоматично са чеканти само такива файлове.
Знам,че от няколко месеца е тази програма и затова се чудя защо няма нито една продажба. Когато в стокексперт беше въведена бума стана още първия месец и до третия голяма част от клиентите купуваха по програмата. Което мене не ме радваше. Опасявах се, че и тук ще се случи същото, но чак пък нито една продажба не съм очаквала. Нямам обяснение и затова питам.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos