Кой какво работи
  • 49 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Част от форумистите се занимават само със снимане. Но има и такива които имат и друга специалност.

Нека всеки да си каже с какво се занимава, понякога е по-лесно така да намерим човек за определена работа.

Почвам аз: по специалност съм програмист, професионално се занимавам с изработка на сайтове 7 години.

(разбира се, всички са поканени да вземат участие в темата)

• Аз от 9 години работя в печатница и се занимавам с предпечат.

• Работя в сървейорска фирма и се занимавам със сертификация на горива . С една дума химик.Smile

• Адвокат. Основно се занимавам с процесуално представителство по граждански дела, изпълнителен процес, търговско и енергийно право.

• Готина тема! По специалност съм изкуствовед, а в действителност работя в сферата на туризма. А още по - в действителност на сърцето ми е ...фотографията image Не знам какво ще излезне някой ден image

• Специалностите ми са  живопис и естетика, но работя като учител по изобразително изкуство Smile Сток фотографията обаче е на първо място!

Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  • Страхотна идея за тема!

Аз съм магистър по счетоводство и маркетинг, но работя вече 6 години като банков служител. Фотографията ми е хоби, за което се опитвам да намирам все повече време. :)

• Отдавна се занимавам с фотография,но за съжаление 99,9% от нещата които съм снимал или не са подходящи или нямам право да използвам като сток.Прекъснах снимането за около 4-5 години,защото реших да направя един клуб( хаус музика с гост DJ-и и т.н.).Всичко си вървеше супер,но накрая работата намаля,беше ми писнало и го затворих.Сега на неговото място си правя студио,където се надявам да направя мнооого снимки! :)

• Аз съм геодезист. Завърших ВИАС 1994 година и от тогава до сега професионално се занимавам с деформации на язовирни стени и свлачища. Или най-общо казано - следиме всички язовирни стени в системата на НЕК дали си стоят по местата. Laughing 

Странично около 10-тина години се занимавах с 3D, което за съжаление остана в миналото.....А сега...еми всичко, което може да се пласира в сток-а....фото, вектори, 3D.....

• Търговски сътрудник и супервайзор в едно :) Общо взето в сферата на търговията си изкарвам парите все още Laughing

• Завърших кинорежисура в НБУ далечната 96 година, но филми не съм снимал с изключение на учебните! Няколко години се занимавах с телевизйонен монтаж ама не е за мен.

Започнах да правя дизайн и анимации за телевизиите /шапки за предавания, музикални клипове, тв реклами и все що е тв графика / тъй че станах  - " motion graphics designer "

и така вече 10 години. Работата не е лоша но вече не ми се работи за БГ клиенти с много малки изключения, затова - iStock.

• художествено образование с специалност художествен текстил(демек мога да тъка на вертикален стан и да правя дизайни за басмички:)), после висшето моден дизайн( 0 работни часове по специалността, а ми беше голяма страст)и сега съм графичн дизайнер....май няма накъде да се преквалифицирам вече:)

• Laughing има Гери, има! Я сега и ти да спретнеш едно логце за фото форум...за кеф, за разнообразие

www.vasoart.com
  • http://www.microstock-bg.com/
    че то има....приятеля ми го спретна..много си е добре логцето:)

• дай линк да го видим де, за фотофорум става въпрос Smile

www.vasoart.com
  • че нали съм дала.. това че форума е с друг дизайн и няма сложено лого само Роби може да ти отговори защо е  така

• Реклама:
  • Май не се разбрахте:) Мисля, че vasoart имаше предвид конкурса на ФотоФорум за лого.

• Laughing точно така! Гери, от горещините е, едно море ще ти дойде добре

www.vasoart.com
  • Май не съм  разбрала какво си казал найстина. Лого за fotoforum.net ли? Ако е така сега за първи път чувам. Не съм влизала отдавна нито там нито в графила. А относно конкурси  сега не ми се занимава...за едни и същти пари клиента получава 100кратно повече лога и в същотото време безплатна реклама. Файдата е само за клиента не  и за дизайнера.  Аз като правя лого никога не ги правя за 1-2 h, колкото да отбия номера. Влагам повече труд отколкото е необходимо за нещо което дори 50% няма  сигурност, че ще спечелиш. Клиента понякога избира най-лошия дизайн, а ти просто пиеш една студена вода, че си си загубил времето си и си вложил сърцето си в работата.

• Laughing така е, права си! Само да вмъкна, че аз също не правя подобни проекти за час,два. А това че вкуса на клиента е такъв, че избира кофти вариант е вече друга тема...чалгата и опростачването си казаха тежката дума в цялото общество.

www.vasoart.com
  • : ) Завършил съм анимационна режисура. Правя 3д илюстрации и анимация за сайтове, тв, кино, реклама и архитектура на свободна практика. Радвам се че ставаме все повече колеги.

• Ами вие си ме знаете. Основно в момента се занимавам с графичен дизайн-това ми е работата. Иначе съм художник-график и учител по рисуване. Завършил съм курс по фотография и се занимавам с фотография от 10 години. Близо 3 години съм работил и като аниматор на класическа анимация. Любителски се пробвам в уеб дизайна, Flash и 3D Studio Max. Ами това е от менCool

• Laughing ооо, колега

www.vasoart.com
  • Ами може и да съм колега но стажът ми е нулев. Или по-скоро двумесечен ако стажуването по време на следването се води стажWink. Иначе да си учител по принцип е престижна професия но не и в България, за съжаление. Frown

• Абсолютно прав си! Но, заради 10 умни и талантливи деца дори, си струва да си там Smile Обичта на децата струва много!

www.vasoart.com
  • много идейна тема - чак сега я забелязвам ( не е толкова затормозяваща като проблемите приходите и таксите на СС :) )

по професия аз съм архитект. Дипломирала съм към катедра "История и Теория на Архитектурата" в УАСГ и целта ми е да специализирам работата си основно в проекти свързани с Паметници на Културата, или казано според новият закон  - Недвижими Културни Ценности :) Междувременно се занимавам с проектиране на всичко, което изскочи - от интериор до жилищна, промишлена сграда и прочее...

• Ние сме от гилдията на програмистите. Роби, ставаме 3ма. Очаквах да сме повече :)

• И аз съм главно програмист (и entrepreneur :)

Ако ви е интересно http:///www.fusiondesk.com

• Аз съм завършил художествено училище - графика и металопластика (молив рядко хващам, а метала съвсем съм го забравил). Работя като графичен дизайнер freelancer, и се опитвам да си взема дипломата за бакалавър  – „инженерен дизайн” в ТУ – София. Може да се каже че си бачкам по специалността. :)

• Завършил съм ВМЕИ София- комуникации, работя като сисадмин

imageи това на полето ;-)

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации