Фотография и Микросток
  • 0 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Здравейте колеги,
    В тази тема всеки може да сподели малко повече за работата си в микросток и извън него (мисля, че ще е полезно за всички) и по-конкретно - каква част от работата ви се съдържа в сток агенциите, с какви клиенти работите и какво снимате извън микростока , къде ви е студиото (вкъщи, имате фирма или работите за някоя),как започнахте, до къде стигнахте и къде се целите?
    *Приемете темата като интервю по желание [=

Та нека да бъда първия който ще отговори на тези въпроси. Имайки предвид опита ми няма много за казване, но си заслужава да опитам :)
    Всичко започна преди 2-3 години.Много се зарибих да снимам и не след дълго си купих първия DSLR.Продължих да следя много форуми, изчетох няколко купища книги, присъединих се към 1 така да се каже фото клуб, продължих да инвестирам в техника , купих си и първото студийно осветление. В цялото това удоволствие започнах да виждам възможността да изкарвам и по някой друг лев.Регистрирах се в АйСток, след това и в още няколко други агенции - до момента съм доволен от сток-а имайки предвид малкото 'работа' която съм положил. Най-много съм спечелил от снимки на абитурентски балове и випусници, мисля да специализирам и около сватби това лято.Снимам още интериори (бях много горд с първите печалби от моя снимка публикувана в сп. "Наш Дом"), документирал съм 2-3 ралита и от време на време снимам някой модел за някоя агенция.Горе долу в това се съдържат приходите ми от фотографията, иначе любимия ми жанр са пейзажите ( то е обяснимо имайки предвид страстта ми към пътуването [= )
    Студиото ми за момента заема по-голямата част от иначе не толкова голямата ми стая, но в момента с една колежка сме в процес на планиране да отворим студио, но има доста неща които трябва да бъдат премислени(именно това е една от причините да създам тази тема).

Надявам се темата да ви е полезнa и който има желание и време да заповяда да пише :P

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации