Препоръчайте нещо читаво, плийз
Купих си страхотен МакБукПро 17" и сега го пълня със софт. Единственото, което не мога да нагодя, е програма за въвеждане/едит на IPTC данните за снимките за сток.
Мисля да си взема и един iMac 24", та ще ми трябват разни програмки...
Хубавото е, че Адоби позволяват миграция от Уин към Мак, те ми бяха най-големия дерт, ама с тях се оправихме. Остава програмата за IPTC.
Разбира се, мога да ползвам Adobe Bridge, ама така хубаво си бях свикнал с Microsoft ProPhoto Tools (Photo Info) и ми се иска да намеря нещо подобно за Мак.
Само да попитам има ли някаква разлика дали се слагат думите с такава програма и ако се пишат направо във Фотошоп (не се сещам в момента точно как се казваше опцията във ФШ но се изкарва с ctrl+alt+shift +i).
document info
ecobo
Опитай с fotostation pro
Тенкю пийпъл!
Ще поразгледам веднага щом ми остане време, че ме е грабнала една предизборна ситуация - мамата си трака, тая нощ няма да се спи, и дано да е само тая
Съни, идеята е да мога да пиша в няколко файла едновременно, пести се време така. Ако може програмката да има и spell check и да предлага синоними - цена няма да има
ctrl+alt+shift +i аз просто преведох какъв е този шорт кът. Иначе не съм ползвала програмки за писане на думите...аз не съм много продуктивна
Това ми попадна преди малко. Не съм го чел, но може да е полезно.
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!