Нашите файлове в Юни
  • почвам и аз да се разписвам ;)

image

• Тъкмо ми ги одобриха преди минути:)

imageimageimageimage

• Нищо особено, но съм демотивирана от SS Undecided

image

image

image

image

image

• Не знам дали сте снимали тинейджъри ,това е друг биологичен вид ,той си прави каквото си знае ,а ти ако успееш да направиш снимка, добре ...Cool

image

image

image

image

Пак да се похваля как намерих моя снимка в нета .За първи път виждам да пишат името на фотографа и агенцията. http://www.psychiatry.wisc.edu/essexlab/recruitment.html, http://tgt.dk/guide/europa/spanien/mallorca/stederatspise/

• Много хубави тинейджърските! :-)

Снимки на храни

• вкусноооо

• Здравей,lemonade,стана ми интересно,как откриваш твои снимки в нета?
    Аз опитах с TinEye(tineye.com),но с минимален успех(трябва да се качват първо снимки и то да са без воден знак).

• Ивелин, © името ти или ника ,пробвай и на изображения.Точно тези сайтове излязоха в друга търсачка ,не в гугъл. Преди пишеха името на клиента във Фотолия, но сега махнаха това полезно нещо :)

• Аз веднъж съм откривал снимка през гугъл на изображения, като писах Вавел http://traveler.nationalgeographic.com/books-excerpts/top-ten-pilgrimages-text

• ууу, патета са супеееер :)

•  

image

Хоп и току що заснета и качена от следобедната буря. Чакам одобрение!  image

• ето това е :)
    във всякоя ситуация - снимка ;)

• Vanila, когато става дума за вода, капки...и да не е синьо  е добре да стане синьо, когато става дума за сток:)

• ето и от мен

image

image

и разбира се да разхладим темата :) че термометъра е луднал

image

• портокалите са супер, картичката също! Smile

• о, съни, много рано за Св. Валентин ;)

• роби, рано пиле -рано пее :) )

наистина все по-гот стават тези теми

• Гери, всички са чудесни но розовото с цветята е просто супер!

• Пък на мен ми харесаха сърцата -като ръчно рисувани ,или ..не знам как е правилно да се каже Laughing,щото пробвайки се в илюстратора ,установих че той сам не рисува Wink,само помага на тези дето го могат Laughing. Колегата russanov пак е про..  Mick е барнал цветове ...А ecobo,къде са тези на рибарското село ли или бъркам? Въобще поздравления за всички .we are the champions:)

• Мерси за отзивите. Да така е Илюстратора помага на тези дето могат да рисуват. Ама е голям зор да се научиш да го използваш, дори и да си факир когато рисуваш наръка. Цветята и сърцата са действително на ръка рисувани с химикалка на лист и после векторизирани. От както работя на компютър почти не рисувам по стандартния начин. И въпреки че имам таблет, пак не го ползвам за същинско рисуване. Просто това е моята мишка и вече нямам никакви болки в китката благодарение на него:)

• lemonade, на Балчик са снимани всичките

sunnyfrog, таблета е голяма работа! От почти две години карам с един Intous3 А5, сега като пипна мишка и ми е адски странно как изобщо някой може да работи с мишка. Не само за рисуване, и за ретуш е адски удобно, и за почти всичко...

Айде и едни "Чудни скали" от мене :-)

Чудните скали - сток

• ето и от мен 3 снимчици

image

image

image

• ееее какви красоти!
    браво на всеки

• верно прекрасни снимки сте направили, браво! Аз заснех едни черешки, може тия дни да ви ги покажа Laughing

Портокалчетата са ми фаворит, браво Мик Cool

• аз ходих скоро до Белемето .. ето малко снимки

image

image

image

• добра работа на всички :)

imageimageimageimage

Добре дошъл!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Влез Регистрация