почвам и аз да се разписвам
![]()
Тъкмо ми ги одобриха преди минути:)
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо особено, но съм демотивирана от SS 

![]()
Не знам дали сте снимали тинейджъри ,това е друг биологичен вид ,той си прави каквото си знае ,а ти ако успееш да направиш снимка, добре ...

Пак да се похваля как намерих моя снимка в нета .За първи път виждам да пишат името на фотографа и агенцията. http://www.psychiatry.wisc.edu/essexlab/recruitment.html, http://tgt.dk/guide/europa/spanien/mallorca/stederatspise/
вкусноооо
Здравей,lemonade,стана ми интересно,как откриваш твои снимки в нета?
Аз опитах с TinEye(tineye.com),но с минимален успех(трябва да се качват първо снимки и то да са без воден знак).
Ивелин, © името ти или ника ,пробвай и на изображения.Точно тези сайтове излязоха в друга търсачка ,не в гугъл. Преди пишеха името на клиента във Фотолия, но сега махнаха това полезно нещо
Аз веднъж съм откривал снимка през гугъл на изображения, като писах Вавел http://traveler.nationalgeographic.com/books-excerpts/top-ten-pilgrimages-text
ууу, патета са супеееер
![]()
Хоп и току що заснета и качена от следобедната буря. Чакам одобрение! ![]()
ето това е
във всякоя ситуация - снимка
Vanila, когато става дума за вода, капки...и да не е синьо е добре да стане синьо, когато става дума за сток:)
ето и от мен
![]()
![]()
и разбира се да разхладим темата
че термометъра е луднал
![]()
портокалите са супер, картичката също! 
![]()
![]()
![]()
о, съни, много рано за Св. Валентин
роби, рано пиле -рано пее
)
наистина все по-гот стават тези теми
Гери, всички са чудесни но розовото с цветята е просто супер!
Пък на мен ми харесаха сърцата -като ръчно рисувани ,или ..не знам как е правилно да се каже
,щото пробвайки се в илюстратора ,установих че той сам не рисува
,само помага на тези дето го могат
. Колегата russanov пак е про.. Mick е барнал цветове ...А ecobo,къде са тези на рибарското село ли или бъркам? Въобще поздравления за всички .we are the champions:)
Мерси за отзивите. Да така е Илюстратора помага на тези дето могат да рисуват. Ама е голям зор да се научиш да го използваш, дори и да си факир когато рисуваш наръка. Цветята и сърцата са действително на ръка рисувани с химикалка на лист и после векторизирани. От както работя на компютър почти не рисувам по стандартния начин. И въпреки че имам таблет, пак не го ползвам за същинско рисуване. Просто това е моята мишка и вече нямам никакви болки в китката благодарение на него:)
lemonade, на Балчик са снимани всичките
sunnyfrog, таблета е голяма работа! От почти две години карам с един Intous3 А5, сега като пипна мишка и ми е адски странно как изобщо някой може да работи с мишка. Не само за рисуване, и за ретуш е адски удобно, и за почти всичко...
Айде и едни "Чудни скали" от мене
ето и от мен 3 снимчици

![]()
ееее какви красоти!
браво на всеки
верно прекрасни снимки сте направили, браво! Аз заснех едни черешки, може тия дни да ви ги покажа 
Портокалчетата са ми фаворит, браво Мик 
аз ходих скоро до Белемето .. ето малко снимки
![]()
![]()
![]()
добра работа на всички
![]()
![]()
![]()
![]()
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!