На срещата си говорих с няколко съфорумци, че една подобна тема би била полезна.
Значи, в тази тема слагайте хотели/ресторанти/барове/клубове и други с които сте работили (или имате точна информация) а относно наемането на ентериора им с цел снимки.
Желателно е да дадете:
Цена
Общо впечатление и коментар
Моля, да се пишат само мнения по темата.
Аз скоро снимах една къща в Жеравна и й правих сайт, много съм я харесал за снимки. Интериора е уникален, има няколко спални в различен стил, ама общо взето е от Луи 14 до Ренесанса 
За цена не съм говорил със собственика, ама той на мене и без пари ще ми даде ключовете, приятелче е.
Адрес, Контакт инфо и Цена тук: Радева Къща - Жеравна
мерси Екобо
сега като прочетох заглавието - в темата спокойно могат да се пишат и просто локации, не е задължително да е някакво построено
Иначе из цяла Българиа има полу-изоставени села, които са страхотен декор. Наблизо край Ямбол има едни ептен изоставено, миналата година снимаха там някакъв френски филм. Страхотно е за снимки на девойки
Тази тема заслужава повече конкретни отговори
знам че не всеки иска да си каже мястото което трудно е открил и което счита за свое откритие
и все пак, тук сме колеги, можем да си кажем понещо, както правим и с фотографските техники
На излизане от София, по Ботевградско шосе - от дясната страна идва село Долни Богров. Влизате в селото и само по главния път карате. На излизане от него се стига до едни полета. Там са правени следните снимки:

Подминавате Несебър в посока Варна, там има един голям град на име Слънчев Бряг, ама вече не е много слънчев, щото блоковете скриват голяма порция от небето...
Там, в южната част има едни дюни, защитена местност, поне доскоро беше... Та там съм правил читави кадри като тоя:

И още:
Някъде край Балчик:![]()
Чудните скали![]()
Калиакра:![]()
Рила, след Рилския манастир![]()
Добруджа край село Горско Абланово![]()
Плажът на Лозенец![]()
Къмпинг Оазис, между Лозенец и Царево![]()
Странджа, край Средец (Грудово)![]()
Плажът на Обзор през януари:![]()
Несебър![]()
На 2 км източно от Ямбол![]()
От прохода Беклемето![]()
Етъра![]()
Край село Кипилово, между Котел и Елена![]()
Някъде между Ямбол и Нова Загора![]()
Нефтохим, снимано от магистралата:![]()
Родопите край Триград![]()
Пак Родопите и пак край Триград:![]()
Над Жеравна![]()
Между Петолъчката и Ямбол![]()
До Жеравна![]()
На 10км източно от Ямбол![]()
Между Омуртаг и Попово![]()
Парк "Изворите" край Котел![]()
Несебър![]()
Калиакра![]()
Русе![]()
Шосето Ямбол-Сливен![]()
Сънито![]()
Язовир "Малко Шарково"![]()
Баси, как не ме домързя
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos