Нека всеки нов потребител тук не забравя да посочи къде се намира. Направете това в секцията 'Къде сме'.
Форумът позволява добавянето на допълнителни полета с информация.
За да бъде по-лесна и полезна комуникацията помежду ни, предлагам да добавяте следните полета:
Град - къде живеете, за да е по-лесно да се намираме и пощракваме заедно
Skype/ICQ/MSN и др. - за да може да початим лично един с друг
istockphoto/fotolia/alami и др. - името на профила ви в сайтовете за сток фотография (за да ви се радваме
Може да добавите още информация, каквото ви се иска, като например с каква камера, какви обективи и т.н. снимате.
мда, добре казано, отивам и аз да си добавя тези полета 
ето как става добавянето:
акаунт -> персонална информация -> и там най-долу има 2 полета: заглавие и запис. За да добавите град, в лявото поле пишете: град, а в дясното името му, нпр София. След това запазвате. Можете да добавите и друга информация, както Борис вече е посъветвал.
Ами аз въведох име и град, после опитах да добавя инфо, но не откривам къде и как става това!
Здравейте,
казвам се Димитър и съм от Пазарджик. Запалисх се по стокова фотография от преди месец-два. Много неща научих от вашия сайт/форума, за което ви благодаря.
Аз се позиционирах на 2 места и немога да едит-на грешното.
...а относно стока, точно когато щях да правя първите си стъпки влязоха в апартамента ми и откраднаха всичката ми налична техника + лаптоп и ПЦ, сега ще видим как ще процедирам занапред. Горе глава и това е...
уф ...
баси неприятната история
еми, както и сам каза: горе главата
напиши серийни номера и опис на техниката (в друга тема), може някой да се натъкне на тях
и добре дошъл
Добре дошъл Жорка
Добре заварили Buldo & b0b1
Аз реших да си сменя ника да ме помните по-лесно хех
StarDriver is knows as -> georgi.stanchev
Добре дошъл rganev
А бе Жоро georgi.stanchev да не е другото 'аз' на StarDriver :О [=
Не, пак е той
Алоха!
И аз съм с вас, мили хора, привет от Перник
Вчера научих за сток фотографията и едновременно с това разбрах за този форум. Много съм впечатлена и стискам ръцете на авторите, защото е изключително благородно от тяхна страна да създадат виртуално място, което да посвещава нови хора в този вид бизнес и да не го пазят само за себе си
Благодаря и за проявеното старание в изпипването на форума: абсолютно идиотоустойчив е, много добра структура, супер лесен за ориентация!
Пожелавам късмет, вдъхновение и удовлетворение на всички! :*
Айдеее, и аз съм вече в кюпа, крайно време беше да се регистрирам.
Слънчеви приветки на всичкииииии. Ей сегичка ще си попълня поленцата.
а бре не е много коректно да пиша тук, но не намерих по-подходяща темичка....
Някой може ли да ми обясни как да се регна в шътър? Има опция само за даунлоудващи, ами за фотографи, които качват снимки?
Мерсажки предварително
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos