Image description: Breast-like bulges in array of 256 windows with fish swimming behind
в превод: издутини наподобяващи гърди върху 256 прозорeцa с плуващи риби зад тях 

уникално нали... за този кадър не знам на кой по-напред да се радвам... на ревюъра или на артиста
качвайте в тази тема подобни кадри ако мернете някъде... 
( идеята на темата е да предизвиква единствено
и
...и по никакъв начин няма за цел да обижда авторите и тяхната работа )
хахахахаха, чак такива не съм срещал, но редовно срещам snapshot-и, които не мога да си представя как са приети...в повечето случаи са придружени и от лошо качество като ги погледнеш на 100%
къхъм
готина тема
малко смях не пречи
![]()
![]()
![]()
хаха... това е яко... каква страст тцтцтц...

абе весело е на нас, но пича е намерил уникална и (вероятно) неизползвана ниша и сега си брои даунлоадите :face-glasses:

тва сцена от кошмар ли е нещо
В момента на първа страница
Tази с тортата много ми хареса, много хитра
Тази не е забавна , но силно ме впечатли. Особено сега покрай тия земетресения, човек излиза малко от всекидневния си стереотип и разбира че живота не е вечен
малко да се посмеем

![]()
![]()
:face-grin:
![]()
Това не знам какъв уникат е, но от половин час се пуля и се чудя как е направено ...
3Д със снимка за текстура, предполагам
готино е
Стой далече когато прасетата кихат ? Или ..довери се на прасето -доктор? Ммм неудачни шегички.
Майтап да няма, някои много бързо се ориентират ! Един от най-продаваните файлове !

кофти изпълнение, нооо...
добра идея >:-]
![]()

![]()

![]()
това истински бройлери ли са?
скоро не сме пускали нищо в тази тема
![]()
Е-мека и Е-остра 
![]()
Моля, слагайте линкове към снимките за да видим дали се продават реално.
Това че са забавни е ясно 
Как се слага всъщност линк директно към снимката, която съм прикачил.
Иначе има серия от този модел 
![]()
http://www.istockphoto.com/stock-photo-12261765-nude-with-shells-cooling-off.php
слагаш снимката, цъкаш на нея
горе в лентата с инструментите, вляво от иконката за картинка, ще се активира една верижка (линк) - цъкаш на нея
Знаех си аз, че клиентите са странно племе, ама чак пък толкова ...
А последния модел - уникален!
![]()
над 20 продажби на кретения като тази
http://www.istockphoto.com/stock-photo-96044-my-kids-can-do-that-01.php
Istock са дебили. Почвам да рисувам и да качвам.![]()
Е снимката все пак е от 2003.
It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!