Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Интересно ми е вие как решавате какво да снимате/рисувате и имате ли някакъв "алгоритъм за производство"
въпросът при стока е да няма лично послание/значение/внушение както при арт-фотографията, а да се търси общочовешкото във визуална форма.
най-добрият път, който съм измислил за момента е да си напиша един списък с думи и да мисля по всяка една какво ми разжда фантазията. ако може да се заснеме - бум, имаме хит, ако не - още една идея, ще стане някой ден
1) списъкът: който ми стои в момента на бюрото, разни интернетски неща, които горе-долу ги няма още по сайтовете:
torrent
doorlock
blog
SEO
SMO
RSS
web
social
web 2.0
2) обяснение: ако се сетя нещо го записвам като изречение или го скицирам с химикал, по-добре се запомня
пример - блог:човече говори в балонче едикакво си
3) изпълнение: за всяко едно проверявам в google images и SS дали няма нещо вече измислено или същата концепция реализирана на добро ниво
за момента върши работа, за неща които са по-конкретни, а не "зеленикава абстрактна звукова вълна"...
nname.org the devil himselfДа, нещо подобрно правя и аз.
Май е добре да изтриеш 'torrent' от списъка. Едва ли е много популярно
Иначе моите 'уеб' думички са news, blog, rss, chat.
А иначе съм си направил един mind map със всички идеи.
Показани от 1 до 4 от общо 4