Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Показани от 1 до 19 от общо 19
ЦЕНА за ДВЕТЕ: 50лв
Към тях ще дам подарък и една настолна лампа със 100W крушка - удобна за осветяване на фона.
Мерси за преместването, само дето съм забравил снимките...
Дай някакъв телефон да се обадя, но ми се дават не повече от 40 лева.
Все пак са доста ползувани и има риск.
Моят телефон е 0885 357719 - Йордан или във фото форума ехо99.
Хаха "доста ползвани и има риск" - ще ме убиеш.
Риск от какво? Сам ще ги видиш, че са ползвани изключително малко. Малко прах може да има по тях - ползвани са последно преди 3-4-5 месеца.
Няма значение де, като си казал 40 - толкова да са! Идваш и си ги взимаш - квартал Изток - тел. на ЛС съм ти пратил
халогени си имам същите, ама стойките и рамката отзад ако ги продаваш....
моите ги взех значително по-евтино от магазин на 5-те кюшета (Конрад), по принцип бързо прегравят и гърмят "крушките", резервните са по 2-3 лева
nname.org the devil himselfда, има ги навсякъде.
вързал съм ги с едно домакинско реле-таймер от 12 лева и му давам колко минути искам да свети и то ги изключва автоматично. щото като се заснимаш и минава времето, прегряват и гърмят крушките 
Много ме учудихте, моите не са прегрявали въпреки че се е случвало да работят над един час непрекъснато и то август-септември месец
А резервни пури има навсякъде, даже в бриколаж когато търсих такива с цветна температура около 5000K - нямаха в момента, но имали по принцип...така и не си взех де, но...сигурно има - водят се daylight или нещо подобно
Svilen каква рамка? Палатката? (не се вижда че е палатка, щото й няма покривалото) ами не я продавам, но може и сам да си направиш за час-два и 18лв за тръби.
. А стативите не ги продавам естествено - на тях са ми закачени моноблоковете
EDIT: забравих да кажа - продадени са на ехо99
aaaaa ти за тях ли питаш - тръбата и дръжката са си директно с халогените - влизаха в цената!
Аз останах с впечатление, че питаш за статива който се вижда отзад.../трябваше да ги снимам на чисто бял фон
/
nname.org the devil himself
За да не пускам отделна тема - ПОДАРЯВАМ си и home made палатката от PVC тръби. Давам и покривалото, което не "облича" палатката, но ако се захване с щипки и се опъне е екстра! В Бриколаж има перфектни щипки по 3лв за 2 броя.
Мързи ме да правя снимки - размерите са около 45x50x45см. В общи линии е куб с една напречна тръба на "покрива" за захващане на фоновете. Използвах хартиени фонове.
Предпочитам някой от София да дойде до плиска и да си я вземе. С куриери май предпочитам да не се занимавам, както и с опаковане. ИЦКЮ-то ми е 8125446, може и тук на ЛС или в темата. Дано не забравя да проверя
тъй като в момента във PhotoForum се събират пари за Пенчо Маркишки. Ако "купувача" има желание - нека да преведе едни 10-15-20лв по сметката.
Ето линка с информация http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=848661&t=848661&phorum_uriauth=
браво за каузата!
"thumbs up"
слушай Админа
слушай Админа
Показани от 1 до 19 от общо 19