Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime24.03.2008 (редактирано)
     permalink
    продавам си халогените по 500W (заедно с металните им решетки- няма ги на снимките). Работили са максимум 50 часа, ползвал съм ги за table top снимане.
    Снимките на храните КЛИКНИ ТУК са правени с тях. Цветната им температура е от порядъка на 2800-3000К.

Намират се в София - пращане с куриер едва ли е удачно за такава стока.
    Могат да се видят по всяко време, около хотел "Плиска"

Като нови струваха по 36лв парчето - преди около 8 месеца. Сега нямам представа. Ако са поевтинели - ще направя отстъпка.

ЦЕНА за ДВЕТЕ: 50лв

Към тях ще дам подарък и една настолна лампа със 100W крушка - удобна за осветяване на фона.

• CommentAuthorMixMike
    • CommentTime24.03.2008
     permalink

Мерси за преместването, само дето съм забравил снимките...

• CommentAuthorexo99
    • CommentTime24.03.2008
     permalink

Дай някакъв телефон да се обадя, но ми се дават не повече от 40 лева.

Все пак са доста ползувани и има риск.

Моят телефон е 0885 357719 - Йордан или във фото форума ехо99.

• CommentAuthorMixMike
    • CommentTime24.03.2008
     permalink

Хаха "доста ползвани и има риск" - ще ме убиеш.Laughing

Риск от какво? Сам ще ги видиш, че са ползвани изключително малко. Малко прах може да има по тях - ползвани са последно преди 3-4-5 месеца.

Няма значение де, като си казал 40 - толкова да са! Идваш и си ги взимаш - квартал Изток - тел. на ЛС съм ти пратил

• CommentAuthorMixMike
    • CommentTime24.03.2008
     permalink
    ЗАПАЗЕНИ до утре...99% продадени
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime25.03.2008
     permalink

халогени си имам същите, ама стойките и рамката отзад ако ги продаваш....

моите ги взех значително по-евтино от магазин на 5-те кюшета (Конрад), по принцип бързо прегравят и гърмят "крушките", резервните са по 2-3 лева

nname.org the devil himself
    • CommentAuthorexo99
    • CommentTime25.03.2008
     permalink
    В този магазин на 5-те кюшета продават ли резервни крушки за тези халогенни тела ?
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime25.03.2008
     permalink

да, има ги навсякъде.

вързал съм ги с едно домакинско реле-таймер от 12 лева и му давам колко минути искам да свети и то ги изключва автоматично. щото като се заснимаш и минава времето, прегряват и гърмят крушките :)

nname.org the devil himself
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime25.03.2008 (редактирано)
     permalink

Много ме учудихте, моите не са прегрявали въпреки че се е случвало да работят над един час непрекъснато и то август-септември месецSurprised

А резервни пури има навсякъде, даже в бриколаж когато търсих такива с цветна температура около 5000K - нямаха в момента, но имали по принцип...така и не си взех де, но...сигурно има - водят се daylight или нещо подобно

Svilen каква рамка? Палатката? (не се вижда че е палатка, щото й няма покривалото) ами не я продавам, но може и сам да си направиш за час-два и 18лв за тръби.Wink . А стативите не ги продавам естествено - на тях са ми закачени моноблоковетеLaughing

EDIT: забравих да кажа - продадени са на ехо99

•  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime26.03.2008
     permalink
    тия стативи, S-образната тръба на пожектора купена ли е или си я правил?nname.org the devil himself
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime26.03.2008
     permalink

aaaaa ти за тях ли питаш - тръбата и дръжката са си директно с халогените - влизаха в цената!

Аз останах с впечатление, че питаш за статива който се вижда отзад.../трябваше да ги снимам на чисто бял фон :)

•  
      CommentAuthordin
    • CommentTime26.03.2008 (редактирано)
     permalink
    тц тц тц каква промоция изтървахме : )
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime26.03.2008
     permalink
    заради тръбата са били на тая "висока" цена :)nname.org the devil himself
  1.  permalink
    Бонбон беше премосията:)
    • CommentAuthorMixMike
    • CommentTime13.07.2008
     permalink

За да не пускам отделна тема - ПОДАРЯВАМ си и home made палатката от PVC тръби. Давам и покривалото, което не "облича" палатката, но ако се захване с щипки и се опъне е екстра! В Бриколаж има перфектни щипки по 3лв за 2 броя.

Мързи ме да правя снимки - размерите са около 45x50x45см. В общи линии е куб с една напречна тръба на "покрива" за захващане на фоновете. Използвах хартиени фонове.

Предпочитам някой от София да дойде до плиска и да си я вземе. С куриери май предпочитам да не се занимавам, както и с опаковане.  ИЦКЮ-то ми е 8125446, може и тук на ЛС или в темата. Дано не забравя да проверя :)

тъй като в момента във PhotoForum се събират пари за Пенчо Маркишки. Ако "купувача" има желание - нека да преведе едни 10-15-20лв по сметката.

Ето линка с информация http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=848661&t=848661&phorum_uriauth=

•  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime13.07.2008
     permalink

браво за каузата!

"thumbs up"

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime13.07.2008
     permalink
    браво и от мен Smileслушай Админа
    • CommentAuthorMixMike