Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Възможно е да вземат в предвид факта че прилича на product shot малко.
На мен са ми връщали за 'windows logo' дори когато не е на фокус бутона с него
В твоя случай наистина е малко странно.
Да, наистина странно. Но...знаеш, доста пъти връщат неща, които са по-добри от такива, качени на сайта, и то с тъпи обяснения. Една моя снимка бе връщана заради артефакти, уж я пипах малко, но така и не намерих такива, после я върнаха за модел рилийз (въпреки, че хората са в гръб, контражур), и след като им качих МР, пак ми я върнаха за артефакти. В твоя случай се очудвам как не са ти я върнали като well covered subject...
е да, не е позволено разбира се. вероятно има и предупреждения за това в СС
веднъж дори изхвърлиха един двама души от там задето имат една и съща снимка по няколко пъти в портфолиото си
често пъти обаче ривюърите допускат грешки.
вероятно е невъзможно да преглеждаш по няколко стотин снимки на ден и да не объркаш нещо
в случая човека може просто да не е видял че логотата са махнати
връщали са ми бестселъри не веднъж
ако човек е сигурен че всичко е наред, защо да не пробва още веднъж?
Васо на мене за това че съм изчистила хвърлената сянка не са ми връщали. Съвсем съзнателно съм я махнала. Връщали са ми нещо което е на бял фон и няма допълнително cliping path.В СС първо върнаха снимката за ключови думи, бяха прави имах някой грешки и казаха оправи думите и я качи. Сега пък нацяло ме отрязаха. В Stockxpert върнаха заради windows логото
Инче за там бях изчистила камерата и онези копчета отпреде.
Възможно е в СС найстина да са се отплеснали нещо.
А когато една снимка е отхвърлена и има написана причина, след като я оправиш можеш наново да я качиш.
В IS, SS, Stoxpert като връщат пишат какъв е проблема. В dreastime, fotolia когато отхвърлят снимка пише всеки път едно и също и не е ясно каква е реалната причина и там не се занимавам с повторно качване.
В IS май една и съща снимка са ми я връщали за разлияни неща поне по 3-4 пъти. Ту имало артефакти, ту преработена, ту цветовете не били ок. В началото се впрягах и се чудех какво по дяволите искат тия хора. Те виждали ли са шум изобщо.
p.s. да вметна нещо за 123rf. Има real chat. Само един път съм го ползвала ама съм супер доволна, много са отзивчиви.
може Dell да са в Copyright Product Category. В iStock също има: http://www.istockphoto.com/tutorial_copyright_list.php
Има доста забранени и защитени обекти и знаци
В ИС още не му е дошъл реда
След десетина дни ще кажа какъв е резултата.
В линка сърчнах, но лаптоп не намерих.
Показани от 1 до 16 от общо 16