Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
)) че кой е казал че е лесно. Правилно си разбрал, че не смятам че е чалга. За мене си е висш пилотаж даже.
не се залъгвайте хора
стока е чалга : )
не защото не е изпипано...
други са причините, ако кажете ще обясня
повечето приложени умения дори я правят "люта чалга"
Ами достатъчно е че го правим заради материалните облаги,
нима съществува изкуство* с подобни цели?
Не казвам че трябва да се отказваме от тях, напротив. Но изключвам
възможността каквато и да е продукция, чиято цел са парите,
да надхвърли нивото на чалгата.
Холивуд да речем?
Яяяко кино чалга до замайване
Конкретно за микростока говоря,
при някои сток агенции нещата вероятно стоят по-добре?
*прекалено размито значение има тая дума.
Разбира се, Васо не съм си и помислял да омаловажавам труда дето се полага!
да си майстор, занаятчия, технолог перфекционист е мн. важно за сток-а...
само това обаче не прави ИЗКУСТВО
Другото е че винаги си личи кой разбира, обаче си личи и кога се е отдал на чалгията,
не е ли тъй? Тарантино е най-пресния пример.
Има една тънка граница, дето разграничава изкуството и тя е по-скоро в мисленето отколкото
в техническата страна на нещата. Четох някъде преди време една теория че изкуството е промяна
в съзнаието/възприятията и за това как някакъв човек излиза на публично място,
инсталира една тоалетна чиния и след незнам си колко години другите загряват че това е нов вид изкуство.
WTF?!
и пак ще кажа че понятието е адски размито и незнам дали има смисъл да се спори за това
ето ти майка ми като готви патладжани казва че са изкуство ама ще повярваш ли? : )
"Кесаревото на кесяря,Божето на Бога"...дано си ме разбрал
dibk, такива неща е най-добре да търсиш чрез google.com
vaso ще се концентрирам ; ))
ами не,за жалост не става-просто не мога да сваля програмата.А от други места като пробвам да свалям изтеглям празни файлове.Ужас,никъде ли я няма free тая програма
А вие как качвате илюстрации в ИС.Останах с впечатление,че там приемат такива само в AI8 eps формат.....
амии... дори и да успееш да свалиш пробната версия,
едвали тя ще ти свърши работа тъй като е само пробна иии
най-вероятно има ограничения за употребата и.
Обикновено това са определен брой включвания,
определен период от време в което може да се изплозва
преди регистрацията или ограничения в записването на файлове.
Регистрацията/лицензирането или купуването на програмата вече е друга история
за която принципно човек се оръсва едно хубаво. Има и трети начин
който е свързан с тъй нареченото софтуеърно пиратство или сваляне на програмата
със разбита защита от сайтове с торенти. Този метод обаче е извън закона и
не е редно да го толерираме нито да публикуваме препратки към такива сайтове
ако искаме да си запазим форума. : )
Прав си,така си е.Е с голям зор успях да си сваля AI10,дано той да ми свърши работа
като пишман-музикант мога да ви кажа да не подценявате чалгата, тя е стилът с най-много динамика и развитие в "роданта музикална действителност"
винаги е имало "джаз" и "чалга", изкуството културните продукти се мислят за по-широк или за по-тесен кръг от хора
nname.org the devil himself
Здравейте,отново!
Значи изтеглих си аз AI10 и когато сейфам илюстрациите ги записвам в AI eps,а формата на eps-то го слагам на AI 8.Когато обаче тръгна да ги качвам в ИС ми изписва следното:Your uploaded sample file is not a valid ZIP file.
Направо вече незнам-какви ли не опити правих и пак не се получава.Знам си аз,че нещо не правя като хората,ама.....
Архивирай eps файла в zip и тогава го ъплоудни.
Може ли да ми разясните следното изречение:Rejected - [ Please remove all bitmaps file from an eps file. Please do not apply any special effects such as transparency, when saved to an EPS v.8 (it'll be converted to a image). Thank you very much (Sunrise).
Това ми изписа като причина за отказ на илюстрациите ми....Мерси,предварително
ами имаш битмапи(растерни изображения) в картинката и някакви ефекти като прозрачност например. Или си ползвал прозрачност между преливки и равни цветове или между две преливки и после е флатната прозрачността и ето ти битмапи. Май в друга тема обяснявах точно този проблем прозрачност и битмап.
Ако се ползват ефекти, трябва да се обърнат в обекти след това. При прозрачността именно флатването е действието, което ги обръща в обекти. За другите ефекти хабер си нямам, просто защото не съм ги ползвала. Преди правех дизайн и предпечат и от там се научих определени неща да не ползвам защото се чупят при цветоотделянето. Клипинг маската също се чупи, обектите в някой случай, който са в нея просто ги няма. Но в стока няма такъв проблем
ясно,благодаря ти!
искам да ви попитам:на колко от вас са им приели личната карта(не международния паспорт) в ШС?