Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Не ползвайте http://www.gimmestock.com/
Имаше такъв сайт преди време, после може би преди около година решиха да го ре-дизайннат и пуснаха версия с ajax за повечето неща. В началото даже не можеше да се казват снимки на новия сайт, всичко им беше/е в TODO. После пуснаха и качване на снимки, но сайтът продължава да е супер-дървен.
Щом даже сайт-пеленаче като Albumo е по-посещаван и с по-голяма активност, смятайте...
От няколко седмици на заглавната страница нещо се чупи и стои някаква jscript-грешка (предполагам, не ми се проверява), а никой даже не си е помръднал пръста да оправи това.
Явно сайтът е на тотален самотек, от месеци опитвам да се свържа с админите, за да ми изтрият портфолиото и да ми затворят акаунта — ни вест, ни кост. Няма начин сам да си изтриеш снимките, а нито контакт-формата, нито дадените мейли, нито стандартните мейли отговарят изобщо.
Та стойте далеч от тоя сайт, ако ви се занимава с "малък играч", може въпросното Albumo, там и отговарят, и форумите работят, а и снимките могат да се редактират или трият. Активността е малка, в сравнение с IS, DT, SS и FT е ужасно малка, но поне някой се грижи за сайта. А не като тия от Gimmestock...
Arcane lore - direct publicism siteДа, полезно е да се знае
Иначе, аз затова се държа към по-известните агенции. Другата причина е че то така или иначе финансов ефект от малките е малък, пък работата около поддържането на акаунт там си е все толкова голяма.
слушай Админа | блога миПоказани от 1 до 3 от общо 3