Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorturin
    • CommentTime07.03.2008
     permalink

Не ползвайте http://www.gimmestock.com/

Имаше такъв сайт преди време, после може би преди около година решиха да го ре-дизайннат и пуснаха версия с ajax за повечето неща. В началото даже не можеше да се казват снимки на новия сайт, всичко им беше/е в TODO. После пуснаха и качване на снимки, но сайтът продължава да е супер-дървен.

Щом даже сайт-пеленаче като Albumo е по-посещаван и с по-голяма активност, смятайте...

От няколко седмици на заглавната страница нещо се чупи и стои някаква jscript-грешка (предполагам, не ми се проверява), а никой даже не си е помръднал пръста да оправи това.

Явно сайтът е на тотален самотек, от месеци опитвам да се свържа с админите, за да ми изтрият портфолиото и да ми затворят акаунта — ни вест, ни кост. Няма начин сам да си изтриеш снимките, а нито контакт-формата, нито дадените мейли, нито стандартните мейли отговарят изобщо.

Та стойте далеч от тоя сайт, ако ви се занимава с "малък играч", може въпросното Albumo, там и отговарят, и форумите работят, а и снимките могат да се редактират или трият. Активността е малка, в сравнение с IS, DT, SS и FT е ужасно малка, но поне някой се грижи за сайта. А не като тия от Gimmestock...

Arcane lore - direct publicism site
  1.  permalink
    Нямам и намерение, но...благодаря за инфото!
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime07.03.2008
     permalink

Да, полезно е да се знае

Иначе, аз затова се държа към по-известните агенции. Другата причина е че то така или иначе финансов ефект от малките е малък, пък работата около поддържането на акаунт там си е все толкова голяма.

слушай Админа | блога ми

Реклама