Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За други това ще стане основен източник на пари. Някои вече го направиха и сега работят за себе си, в удобно време и без шефове.Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorlemonade
    • CommentTime04.04.2008
     permalink

Здравейте! Да се включа и аз с "добре заварили" .От няколко месеца съм в "бизнеса" и впечатленията ми и личните ми постижения са : SS -намбър уан, после е айстока, дриймс, от един месец в стокексперт чак се изненадах, че направих колкото във фотолия за 5:))

Екобо, да ти кажа и аз съм си го мислила ,че тези 30 цента не ми покриват умственото напрежение и натискането на спусъка.Обаче успокоението идва в страницата където се вижда общата цифра ,получена от всички длоуди на една снимка.Представям си ,че за толкова са ми я купили еднократно Cool.Пък и като знам в какви час-по-трудово-условия ги снимам ....:))

Истината е в илюстрациите ...ама пусто като не мога да рисувам :))

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime04.04.2008 (редактирано)
     permalink

уелкъм  :)

и в июстрациите и при снимките - се иска работа ;)
    така че: мисли, снимай и резултата ще е налице

слушай Админа
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime04.04.2008
     permalink
    Еднакво трудни са и двете. Но ако си правиш редовно дълги почивки вдъхновението се връща, ако те е напуснало а това  е неминуемо, ако се захванеш сириозно. Аз точно излизам от такъв тип мързелива почивка на безделие. И имам повече идей от колкото време да ги осъществя. Но мързела още не съм озаптила:)
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime04.04.2008
     permalink

^ проблем номер 1 и при мен Tongue out

по-точно, не ме мързи да снимам, но после да обработвам, кийуордвам, качвам, дисамбигуам ...

слушай Админа
    • CommentAuthorPetri
    • CommentTime09.05.2008
     permalink

Я кажете, тези които не сте ексклузивни и качвате в няколко сайта, едни и същи неща ли качвате като давате тези статистики, или си преценявате по някакви критерии...

•  
      CommentAuthordin
    • CommentTime09.05.2008
     permalink

same sh*t от мен...
    макар че имат значение и още мн. фактори наистина -
    размер на портфолио, дължина на периода за който са качени нещатата, участие във форумите и т.н.

1.  permalink

Здравейте като за начало мисля да се представя понеже ми е първи пост ..
    Николай се казвам от известно време чета теми тук и най накрая се регистрирасх понеже испитах такава нужда. Значи снимам с любителски фотоапарат и страст са ми пейзажите, природа и т.н, реших да пиша в този форум тей като въпреки че страстта ми за пейзажите са ми страстта все повече се ориентирам към микросток и разучавам пазара така да се каже Cool . И ако не намеря някакъв пазар за пейзажите си то май ще се наложи да се ориентирам към микросток или по скоро да се прибвам и аз. По точно казано имам известна доза свободно време и обичам да снимам и би било прекрасно ако апочна и да печеля от това макар и малко .. то така се почва блогодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите и за хората, който ще ми помогнат и се извинявам ако мнението ми не е на точното място Embarassed

Реклама