Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Здравейте! Да се включа и аз с "добре заварили" .От няколко месеца съм в "бизнеса" и впечатленията ми и личните ми постижения са : SS -намбър уан, после е айстока, дриймс, от един месец в стокексперт чак се изненадах, че направих колкото във фотолия за 5:))
Екобо, да ти кажа и аз съм си го мислила ,че тези 30 цента не ми покриват умственото напрежение и натискането на спусъка.Обаче успокоението идва в страницата където се вижда общата цифра ,получена от всички длоуди на една снимка.Представям си ,че за толкова са ми я купили еднократно
.Пък и като знам в какви час-по-трудово-условия ги снимам ....:))
Истината е в илюстрациите ...ама пусто като не мога да рисувам :))
уелкъм :)
и в июстрациите и при снимките - се иска работа ;)
така че: мисли, снимай и резултата ще е налице
слушай Админа
^ проблем номер 1 и при мен
по-точно, не ме мързи да снимам, но после да обработвам, кийуордвам, качвам, дисамбигуам ...
Я кажете, тези които не сте ексклузивни и качвате в няколко сайта, едни и същи неща ли качвате като давате тези статистики, или си преценявате по някакви критерии...
same sh*t от мен...
макар че имат значение и още мн. фактори наистина -
размер на портфолио, дължина на периода за който са качени нещатата, участие във форумите и т.н.
Здравейте като за начало мисля да се представя понеже ми е първи пост ..
Николай се казвам от известно време чета теми тук и най накрая се регистрирасх понеже испитах такава нужда. Значи снимам с любителски фотоапарат и страст са ми пейзажите, природа и т.н, реших да пиша в този форум тей като въпреки че страстта ми за пейзажите са ми страстта все повече се ориентирам към микросток и разучавам пазара така да се каже
. И ако не намеря някакъв пазар за пейзажите си то май ще се наложи да се ориентирам към микросток или по скоро да се прибвам и аз. По точно казано имам известна доза свободно време и обичам да снимам и би било прекрасно ако апочна и да печеля от това макар и малко .. то така се почва блогодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите и за хората, който ще ми помогнат и се извинявам ако мнението ми не е на точното място