Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
http://www.dreamstime.com/zarevo-bg-2-image4089505 След седмица тази беше първата.На 01/21/2008 и на 01/27/2008 дръпната.
Последната е http://www.dreamstime.com/sunrise-image4219424
Доволно
горе долу от извесно време по една на ден от 100 публикувани.- Като за мен добре.
Photo Gallery Picsvet
А на мен вчера ми бяха първите две RF Extended license продажби
Интересното е, че са купони през Фотолиа, където съм пълно мъртвило. Зарибиха ме и качвах там до 1 часа снощи
Ако не греша, първия даунлоад дойде около месец след като качих първите 4 файла
Доколкото за екстендед - имам на ФТ и СС, на ИС няма засега
Не чакайте даунлоадите, ами качвайте, не гледайте от мен
Повечето май сте в Istockphoto,май и аз ще е добре да се насоча натам
слушай Админа | блога ми

слушай Админа | блога ми
Ако качваш хубави снимки можеш да очакваш по 1 продажба на снимка на месец средно.
Аз като начало се регистрирах в ИС. И почнах с снимки. Първата продажба беше в същия месец, в който се регистрирах. Голяма радост беше. После през 2-3 дни по една имаше, радвах се на всеки цент. Мисля че бях по-скоро горда, че някой на другия край на света е дал долар за нещо мое. Не беше заради парите, приемах го се едно са ми писали шестица. Е за няколко месеца нещата се промениха, особено като всяка втора картинката ти отхвърлят....доста потъват гемийте. Откровенно мога да кажа че когато снимам за сток не влагам толкова страст, колкото преди когато просто снимах за себе си. Сега е просто работа

даунлоудите зависят основно от мнението на купувачите. няма бизнес логика подредбата в търсачката да е силно манипулирана според датата на качване и процента одобрени/неодобрени.
прави качествени неща вместо да гледаш да надхитриш сайта-посредник за някой друг долар повече
nname.org the devil himself
за ДС не мога да говоря в детайли, но там май е важно редовно да качваш.
има едно Portfolio exposure (0.24% при мен), което не ми е ясно как се формира и какво значение има
Downloads per image: 1.37 - струва ми се приемливо, при вас колко е?
nname.org the devil himselfТова Downloads per image: не е много как да кажа реално(може и да не е точната дума)
Аз примерно качвам от 2 до 5 снимки на ден в ДС и е логично да е винаги нисък този коефицент.Ако спра да качвам и се продават той ще се вдига нали..
Но това не става дори и с Снимката на кралица Елизабета,която се появи днес и още не е купена-
)
Portfolio exposure при мен 0.98% ,но и аз не зная за какво е.
Изникна от някъде един кредит ,които така и не ми стана ясно за какво ми го дадоха.Ако на някои са давали кредити ,какво правите с тях?
Photo Gallery Picsvet
хм... би ли разяснил защо мислиш по този начин... Аз бих ти казал че това е абсолютно невярно! Ако нямаш големи очаквания какво ще постигнеш, кое ще те нахъса?
слушай Админа | блога ми
Mай беше накъде около месец след първия успешен ъплоуд...
обаче то това каква статистика може да бъде? 
дори най-успешният(продаваем) кадър да пуснеш днес .. не значи че на 'търсещите' ще им потрябва още утре..
и в този ред на мисли търпението и последователността са едни от най-важните качества за постигане на някакъв успех в микростока. ( снимането е съвсем друго нещо вече
)
така си мисля..
"важното е да нямаш свръхочаквания"
добре е да си мотивиран, че си най-добрия (в света) и ще победиш....
ама първите три месеца е период на проби и грешки и колкото и усилия да влошиш, трудно ще се върнат финансово. не е толкова лесно, особено с фотография.
nname.org the devil himselfЗдравейте всички,
искам да се похваля, че имам първата си продажба! Някой е платил 3$ за моя снимка във Fotolia
. Това ме вдъхнови да продължавам да снимам и качвам!
Благодаря на всички за съветите!