Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
. Първия ми download беше точно на
06-13-2008 01:57:06 pm във FOTOLIA. И за мое най-голямо очудване точно тази за която се съмнявах най-много. Беше купена за 4 кредита
L Standard. До сега са я свалили 5 пъти. Което според мен си е нормално, особено като я продавам само във fotolia. Ето я и нея http://www.fotolia.com/id/7933595 Пожелавам успех на всички
Постоянство му е майката май :P Иначе стига да ми остане време май трябва да се пробвам и по другите сток агенции , тъй като за сега само в ИС качвам... Пък кой знае 1 ден може и аз да започна да правя хилядите продажби ^_^ Някой по напреднал може да сподели опит по въпроса
Иначе на третия ден дойде първата продажба. Което ме накара да качвам повече файлове /съответно и да снимам повече / Да видим ИС и ДС досега само гледат, ама не купуват. СтокЕксперт е голямо мъртвило... даже и не са видяни повече от 1 път. Засега фаворит ми е Fotolia.FOTO-MAN
Нормално е количествените натрупвания да водят до качествени изменения ( цитирам Карл Маркс и Фридрих Енгелс), ако тези имена Ви говорят (Всъщност комунизма на практика е лошо нещо). Но сега сериозно - колкото повече снимки имаме качени, толкова по-голям е шанса да продадем нещо.Но само това не е достатъчно. Сравнявайки часовете на продажби става ясно, че купуват предимно американци ( говоря за ИС), а те имат специфичен вкус, който е добре да разбираме( аз не съм съвсем наясно с него).Голяма роля имат и ключовите думи, напследък е добре да не са повече от 10, а така също и съотношението на гледани и купени снимки.Придвижването в по- предни позиции има решаващо значение, защото ,когато един дизайнер попадне на нещо подходящо, той не си губи времето да тъси други снимки.Придвижването напред се определя и от това, колко скоро след като е качена една снимка, тя се продаде.В това има и възможности за манипулиране, но.....
И накрая, колкото повече вода наливат в един кзан, толкова е по-малък е шанса да попаднем на мръвка в чорбата....Вие какво мислите?
Поздрави:Дино
Малък проблем е и това че не всички тук от форума сме дизайнери и не всички могат да се поставят на наше място и да си представят как бихме подходили при търсене на изображения по сток агенциите. Но определено тенденциозно се търсят максимално изчистени и обработени от шумове и всякакви визуални проблеми изображения, чисти, ярки и наситени цветови стойности, добър...ако е възможно отличен и равномерен фокус и детаелност на елементите. Ако се снимат предмети...независимо от какъв характер те трябва да са с максимално и равномерно ниво на осветеност, по възможност на равен фон (за предпочитане бял)-за да е по-лесен и правдив "тифеца", както и предпечатната потготовка на изображението. В чисто идеен план, подхождайте с чувство когато снимате. Това много би помогнало фотографиите да добият по-голяма изразителност-нещо което малцина са овладяли. Това е признак който впечатлява дизайнерите, а и не само тях но и други клиенти търсещи сток изображения. И за да съм абсолютно прав в това което казвам ще си послужа едно опиране върху теорията на относителноста
...Нищо не е сигурно и едновремено всичко е сигурно. Единственото за което съжалявам самия аз е че ми остава твърде малко време за да се заема със сериозни фотосесии...А така ми се снима....Дано наближаващата ми отпуска ми даде шанса и възможноста да се отдам на по-постоянна работа. Същото го пожелавам и на всички тук. Нека музата не ви напуска и с труд и упоритост да постигате още по-добри резултати. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!
Имам делово предложение към дизайнерите и специално към totovas( и не само към него).Разполагам със собствено професионално студио в гр София -импулсно студийно осветление, светлинна палатка, софтбоксове, чадъри, отражатели...Ако имате идея за съвмести проекти ( снимки ) може да ми се обадите на 0888 978 382.Предполагам, че ще ви е интересно да разгледате мои фотографии.Това може да стане на www.dinamirpredov.com.
dino
).Разгледах сайта ти и останах доста впечатлен и видях, че си преподавател по фотография в НБУ и тъй като ми предстои да кандидатствам за студент (а НБУ е 1 от вариантите) се чудех, ако ти се отвори малко свободно време дали би могъл да ми отделиш малко време за 1 разговор. Би ми било много от полза. И още нещо - напоследък се замислям да запиша и курс по фотография, но все не ми оставаше време напоследък.Интересува ме и студийна фотография тъй като не съм снимал в студио,а имам голямо желание да опитам. Даже си бях харесал 1 комплект светкавици със стативи и отражатели и се замислям дали на заплата да си го позволя [=
Но фотографиите ти наистина ми харесаа много...Имаш много приятни попадения в актовата фотография. Понеже съм любител-ценител на актова фотография
смея да кажа че си уловил много приятни и специфични за модела състояния. Разбира се винаги може и повече, но и това което си постигнал е много добро. Още веднъж ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Що се отнася до предложението ти за съвместна работа принципно съм съгласен и ако успея за намеря време с удоволствие бих се пробвал. Не ми е и пречка това че съм от Пловдив понеже половината ми рода живее в София
, тъй че нямам проблеми от подобно естество. Още повече че от 1-ви август съм в отпуска.
Даже ми се ще да навия една приятелка и колежка от София за модел. Крайно време е да се сбогува с комплекса си за малоценност
.
" И накрая, колкото повече вода наливат в един кзан, толкова е по-малък е шанса да попаднем на мръвка в чорбата..."
хахахах много готино казано Dino
Няма проблем да се обърнете към мен по всякакви въпроси,може и на dinamir.predov@abv.bg. Организираме курсове по фотография, но след първи октомври.
На totovas ще кажа, че най-напред завърших строително инжинерство във ВИАС и фотографията ми беше хоби ( сега също продължава да мие хоби, защото обичам да снимам за собствено удоволсвие).
Dino
Десет дни след първия ми ъплоуд. Действието се развива в ИС. Бях чел, че там са най-добрите пари, но и най-трудно одобряват - та реших направо в дълбоките води да се пробвам.
Много ми е досадно и бавно качването обаче ... затова сигурно имам само 15 файла. Обаче сега Николай от Варна (сигурно го познавате) пак ме зариби и смятам да обърна внимание на стока