Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Интересува ме кой е най-подходящият (и евтин) начин за купуване на лицензиран софтуер в България. Имам предвид продуктите на Adobe Systems и още по-конкретно пакетите на CS3 и още още по-конкретно Adobe Master Collection CS3 Retail (софт + лиценз ако съм разбрал правилно)? 
Предполагам, че има хора вече минали процеса по закупуване на лиценцзиран софтуер, ще съм благодарен от малко съвети и полезна информация (от кой дистрибутор, кой пакет, ако нещо друго, което трябва да се знае и т.н.)
Тенкс предварително!
Честно казано малко хора имат законни последните версии на Adobe-ските софтуери. Аз си имам законна Виста и малко още софтуер, ама това е.
Имай в предвид че няма евтин начин. Master-а им е толкова скъп че ще се оцъклиш. Ако не ти трябва всичко купувай само каквото ти трябва. И то само ако трябва да го купуваш
Даже и да ти е по-евтино да го купиш от US или от ebay е напълно възможно да не е валидно. В Европа и България цените са в общи линии същите - тоест мнооого високи. Master-а сигурно е поне 5000лв.
Ами аз мога да кажа за 3д софта, че цените в бг са малко по високи от тези в САЩ, И са в евро
т.е. почти два пъти по-скъпо излиза да си вземе човек макс-а от бг отколкото от америка.
повечето програми могат да се ползват навсякъде, без значение от къде са купени...
поне така беше преди 2-3 години или преди да станем част от ЕС
А да се работи с лицензирани програми е страшно важно!
Разчитам че ако има няокой който неразбира защо ще попита.
Няма значение откъде е купуван софта, стига да наистина легален. Поне за пакетите на Адоби е така - никъде в лицензията не пише софта да е локализация.
Някои софтове обаче са за определн район/континент.
В Европа е най-евтино в Германия, ама пак доста по-скъпо от САЩ.
My Stock Photos
"такъв е живота"...
Показани от 1 до 9 от общо 9