Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
Имам въпрос дали на някой му се случва това което при мен.
Системно получавам писма в ИС за корекций на keyword. Това явление зачестява около празници. Днес получих две такива и двете са от илюстраций на тема свети валентин. Думите който са премахнати като ненужни са:
Celebration (Concepts), Design (Topics), Wedding (Celebration Event), Holiday (Celebration Event), Greeting Card (Printed Media), Circle (Two-dimensional Shape), February (Month), Love (Concepts), Sunbeam (Sunlight), Romance (Concepts), Saint (Human Role), Star Shape (Shape), Valentine's Day (Holiday), Valentine Card (Greeting Card)
Айде 2-3 мога да прежаля, но аз виждам че най-важните думи са посочени като неправилини, което е недопустимо. Е аз естествено веднага си възстановявам липсите.
не се учудвам на нищо
такива корекции се случват по следния начин: всеки един юзер може да репортне лоша ключова дума на снинмка на друг юзер, след което репорта отива при някой ривювър и той решава доколко е основателен
внимавай, гери, със добавянето на махнатите от ривювър думи ...
слушай Админа | блога ми
аз не съм сигурна че някой ги гледа имам чувството че е автоматично съобщение. Sorry ама може ли да е каринка с сърце и точно думите valentine,romance i love, holiday да ги махнат. Оставили всякакви други думи дет спокойно могат да разкарат, а най-важните махнали.
Покрай Kоледа най-продаваните ми картинки за 3 месеца няколко пъти по 5-6 думи махаха в това число christmas, snowflake, winter. Не ми е ясно кой може да удобри премахване на тези думи. В крайна сметка ИС печели повече от мен от колкото от някой ексклузив, защото моят процент е 2 пъти по-малък.
ето пример за такъв тип коледни корекций. Става дума за светло син фон с снежинки, подходящ за писане на писмо например.Това е картинка от миналата коледа. Както се вижда има и много излишни думи, но това е от времето преди да въведат тълковния речник и аз не съм минавала да оправям. Наблягам на думата christmas.
Christmas (National Holiday), Eve (Named Person), Dried Food (Preserved), flakes (Un-placed Synonyms), Greeting (Gesturing), Holiday (Celebration Event), Light (Weight), Light (Natural Phenomenon), Large Group Of Animals (Group Of Animals), Large Group Of People (Group Of People), Humor (Concepts), Year's (Un-placed Synonyms), Letter (Document), National Border (Man Made Space)
Яд го е тъпия канадец или какъвто ще да е, че не е толкова добър в илюстратора като теб....и давай по нашенски с брадвето
Като ти репортнат че ключовите ти думи не са точните, някой задължително преглежда това.
Само че и аз получих точно същото за една снимка на роза - наред с ключови думи които наистина не им беше там мястото, бяха махнали и много които сасъвсем на място (като 'romance' например).
a какво става ако не предприемем нищо?
аз не съм получавал такъв месидж досега,
но много се дразня като ми връщат картинка с такава причина
аре те да седнат да пишат кл. думи да ги видя,
или поне да махат тия дето не им харесват!
Показани от 1 до 7 от общо 7