Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.
ако не се лъжа кандидатства се отделно за видео акаунт...
те са различни от другите и всичко им е отделно, включително и download countera ; )
той ще може да провери сам за това след като се регистрира
ясно...благодаря!
упс, не съм прочел правилно, това дето съм го написал е са ИС
за СС незнам какво е положението сега,
аз като се регистрирах преди година две нямаше кандидатстване направо ъплоуд
ами да ама те съвсем скоро свалиха цените на видеото...
а и downloads са много по-редки отколкото при ИС
Ами просто знам, говорил съм с някои от хората дето качват видео и имат големи колекции,
аз също имам качени трийсетина клипчета от самото начало.
СС първи започва видео-търговията (средата на 2006-та), няколко месеца по-късно и ИС се включва.
За съжаление със значително по-ниски цени и стабилно проучване преди това.
Много хора от първия сайт обявиха, че нямат намерение да качват клипчета за потенциална печалба
от 1 $ на download, като разчитаха че купувачите на видео ще търсят качествена продукция, каквато
няма да има на втория сайт.
някои от хората качващи от началото са:
fa63yyc с колекция от няколко хиляди файла, този канадец по едно време притежаваше половината
видео на СС. След като свалиха цените обаче изглежда се е ядосал и в момента няма нито едно клипче
в галерията си. : (
fleag бързо след като ИС се включиха в играта, той е ориентира към ексклузивни права за тях и в момента
има Gold статус при видеото
varius качва и на двете места, преди година каза че в ИС downloads са му повече, но все още неможе да
достигне печалбите от СС. Най вероятно вече не е така.
и мн. други
така че, колкото и да ми е неприятно, тези дето настигат и изпреварват всъщност са ИС.
На този от ИС му видях профила. Но мене ме интересува нещо друго. Флашове в повечето случай се правят с скриптове. Трябва ли и скрипта да си му автор? Защото не са много тия дето могат да пишат скрип с който да създават красиво движение на някакви форми.
За вектора мога да кажа че всяко нещо в илюстрацията трябва да е лично творчество. Имала съм поне 20 случая, когато ми връщат нещо в което има някакъв елемент който решават че съм гепила от някъде и ако не е така искат доказателство.
Ами sunny мисля че е изискване това да, но пък от друга страна едва ли има повече от 2-3 начина да се напише определен скрипт.
Някъде по сайта би трябвало да е уточнено това.
Доказателствата ги искат и за анимациите, и то всеки път когато се качва компютърно генерирано клипче,
с него се качва и screenshot от програмата + кратко обяснение кое как е направено.
Целта била да се предотврати качването на готови ефекти и т.н.
което си е като да пишеш тюториал за ривюърите ; )
сега като се замисля мога да пусна един сайт с мекинги на клипчета. хехе
за флашовете има някакво изискване да си автор на скриптовете, но не вярвам да го проверяват по някакъв начин.
идеята е да не се краде трудът на друг автор, ако е нещо разпространено може да се ползва
nname.org the devil himselfПоказани от 1 до 17 от общо 17