Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorpipilota
    • CommentTime28.01.2008
     permalink
    За който ползва moneybookers, получихте ли писмата за потвърждаване на адреса и ако не сте какво можем да предприемем?
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime28.01.2008
     permalink

здравей и добре дошла Smile

преди колко време са ти го изпратили? понякога се бавят доста писмата
    всички, които познавам са си получили писмата, изчакай още малко

ако не пристигне, има и други опции за валидиране на акаунта  или пък може да им пишеш на съпорта

слушай Админа | блога ми
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime28.01.2008
     permalink
    Здрасти аз също не съм го получила, а имам съобщение, че е пратено на 21 Декември миналата година. Малко се притеснявам дали изобщо ще пристигне тъй като името на пощенската кутия не отговаря на моето и все пак става въпрос за български пощи. Ще чакам още, какво да се правиFrown
    • CommentAuthorpipilota
    • CommentTime28.01.2008
     permalink
    моето писмо пристигна днес, евала на Българските пощи, за 10 дни дойде, тъкмо когато се притесних
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime28.01.2008
     permalink
    10 дни! Лелее, аз сигурно съм някъде в 10-та глуха вечеFrown
    • CommentAuthorpipilota
    • CommentTime28.01.2008
     permalink
    защо не се разходиш до пощата? може да ти дадат някаква информация
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime29.01.2008
     permalink
    и моето дойде за 9-10 дни мисля
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime29.01.2008
     permalink
    Ами това и ще направя  Smile
  1.  permalink
    има ли значение в коя банка е акаунта? теост в коя е най-добре да е? Laughing
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime30.01.2008 (редактирано)
     permalink
    доколкото знам (неофициално) МБ са в Райфазен
    може да си вземеш парите в сметка в която и да еслушай Админа | блога ми
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime05.02.2008
     permalink

Най - накрая стигнах до пощата и нищо! Както и очаквах де! Можело да не е пристигнало, можело не знам си какво, можело не знам си що! Щом писмото не е препоръчано не може да се проследи и да се разбере какво му се е случило! Явно няма да го получа. 

Въпросът е от тук нататък какво се случва с акаунта, т.е. какви са последиците от това, че не съм потвърдила адреса и какво мога да направя. 

Smile
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime05.02.2008
     permalink
    пиши на МБ ще ти кажат какво да правиш. Най малкото  втори път предполагам че можеш да направиш адресна верификация.
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime05.02.2008
     permalink

нищо специално не е, мисля че на самия сайт си пише.
    но все пак ако има нещо нередно пиши пак! : )

• CommentAuthormarcov
    • CommentTime09.07.2008
     permalink
    За какво всъщност е нужна тази адресна верификация, без нея не може ли?FOTO-MAN
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime09.07.2008
     permalink
    по този начин доказваш на МБ че ти си този за който се представяшслушай Админа | блога ми
    • CommentAuthormarcov
    • CommentTime10.07.2008
     permalink
    Благодаря robi-bobi. Добре че прочетох тази тема, че си се регистрирах и изобщо не бях активирал това. Сега май трябва да чакам писмо...FOTO-MAN
    • CommentAuthormarcov
    • CommentTime22.07.2008
     permalink
    Моето писмо пристигна за около 7 дена, макар че живея в нова кооперация без номера. Направо съм потресен. Явно и такива работи се случват в БГ :)FOTO-MAN
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime22.07.2008
     permalink
    хехе, ами все такива неща да чуваме
    следващия път: 'парите ми пристигнаха за 1 ден' Money mouthслушай Админа | блога ми

Реклама