Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime25.01.2008
     permalink
    Интересува ме дали има някакъв срок за изтегляне на кредитите по различните агенции или може да се чака колкото си реши човек, за събиране на по голяма сума. Търсих и не открих нищо по въпроса, интересува ме по скоро за Dreams Time и Istock. Smile
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime25.01.2008
     permalink
    Лично аз мисля че няма давност. Събираш си ги и когато решиш тогава си ги теглиш. В ИС писше че максимум 10 000$ можеш да изтеглиш. А в момента точно в ИС не е активен МБ.
    • CommentAuthorvanilla
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

Мерси, бях чела за  Фотолия , че срокът е 1 година, затова попитах.

Smile 

• CommentAuthorboris
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

Има давност за кредитите които купиш.

В istock-а е една година до колкото знам.

А парите които  печелиш не се губят.

Номера обаче е да печелиш достатъчно че да ти идват всеки месец Cool

• CommentAuthorvanilla
    • CommentTime25.01.2008
     permalink
    Аха, ясно. А за печалбите има време, нека се понапълнят профилитеWink

Реклама