Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime16.01.2008
     permalink
    Въпроса ми е: Колко е срока за разглеждане и одобряване на нови членове? Още преди Коледа пратих над 20 фотоса за одобрение и до сега още не са разгледани...!? При вас така ли беше?
    • CommentAuthorkazakov
    • CommentTime17.01.2008
     permalink
    Здрасти :)
    Имат процедура за одобряване. Най-вероятно не са получили ID-то ти.

Имат 2 изисквания за ID-то: размера на файла на сканираната снимка трябва да не надвишава 500К (май) и да е с реазолюция 72DPI.

За да пратиш файлът има 3 стъпки:

1. Логваш се,
    2 отиваш във Photographers и избираш Upload,
    3. в дясната страна на екрана ще видиш:Click here to submit your ID for verification,
    4. като кликнеш на този линк ще се зареди страницата, от която да ъплоуднеш файла си.

За да разбереш, че ъплоуда е успешен трябва в дясно да видиш прозорец със седният текст: You have submitted your ID for payment verification. To resubmit, click here.

При неуспешен ъплоуд надписът е: Click here to submit your ID/Passport for verification.

Тогава ще се наложи отново да пратиш файла с ID-то си или да им го пратиш по имейл, ако проблемът е по-сериозен.

Надявам се това да помогне, но ако има още въпроси нямам проблем :)

Живко
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime18.01.2008
     permalink

Живко благодаря ти за изчерпателния отговор! Все пак аз не от вчера се занимавам със стокови агенции ти знаеш Wink проблема не е как да камча снимките си,вече съм го направил и то още преди Коледа...но хората в тази агенция не си дават зор да ги разгледат.!? най вероятно ще им пиша на мейла...дано поне да погледнат

• CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime18.01.2008 (редактирано)
     permalink

Той няма впредвид качването на снимки, а качването на документ за самоличност. И в този сайт точно този момент не е направен добре. аз лично няколко дни след като се регистрах видях че и ИД искат. Ако не си го качил няма да ти прегледат снимките. А ако си... не ми е ясно защо толкова дълго се бавят.

•  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime18.01.2008
     permalink

Frownдааа права си Гери! Не съм качвал такъв,просто не разбрах какво се има предвид когато се каже ID. Значи те искат сканирано копие на лична карта така ли? Или международен паспорт?

сега като написах това че се сещам как и при шатърстока искаха май такова копие....ееееех  колко време мина от тогава

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime18.01.2008
     permalink
    доколкото си спомням - предпочитат международен паспортслушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime18.01.2008
     permalink
    Smileточно него пратих, пък и аз си го предпочитам
    •  
      CommentAuthorsvilen001
    • CommentTime23.01.2008
     permalink
    около седмица им отне да ми прегледат международния паспорт. после самите снимки май не се гледат от редактор или става много бързо :)nname.org the devil himself
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime23.01.2008
     permalink
    Вече имам към 60 качени и одобрени.Само още сефтето не съм направил там...ама има време,не бързамSmile
    •  
      CommentAuthormugen
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

Мен това ме дразни, че приемат всичко. Иначе качваш и още на другия ден са проверени.

Качих към 60 снимки даже по-едно време почнах да трия приети защото не бяха добри, но имах проблем с триенето на две - помолих да ги изтрият във форума но за 20 дена не го направиха и се изнервих и изтрих всичките снимки с изключение на тези двете защото не мога. Yell

------------

Същото направих и във Фотолия където 4-5 месеца не ми провериха една снимка Money mouth 

------------

сега се пробвам само в istock и DT, и двата сайта ми харесват. в shutterstock не мога да проникна засега Tongue out 

•  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime25.01.2008
     permalink
    mugen как така всичко? Всичко...много зле звучи. А иначе, аз там качих неща в които съм сигурен че ще бъдат приети,тъй като са минали подбора в другите агенции. Проблема е че стана повече от седмица а нямам нито една продажба....и то на неща които продавам с много голям успех в другите. Дали не ги виждат,или нещо друго има, незнам...но не ми харесва тази работа Laughing уж много я хвалят ама...
    •  
      CommentAuthormugen
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

всичко защото не ми харесва как приемат всичко, това те кара да качваш много снимки дори и такива, които не са достатъчно добри защото знаеш, че и тях могат да приемат.

Имах 50 снимки онлайн в 123рф, но първата ми продажба дойде от DT, където имах 3-4 по същото време, втората също от там. 

•  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

.."всичко защото не ми харесва как приемат всичко, това те кара да качваш много снимки дори и такива, които не са достатъчно добри защото знаеш, че и тях могат да приемат."

това не ме кара да качвам много снимки! Tongue out но...ако не започнат да падат $$$ ще си помисля дали да продължавам...да качвам тук Laughing

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime25.01.2008
     permalink

123рф си е най-малкия от шестицата, но става все пак
    понякога е по-добър от някои от тях, понякога е по-зле от всичките

чак пък да триеш ;)
    няма нужда от такива рязки действия: все пак за да оцениш нещата трябва и повече време и повече снимки 

който няма време: да качва на ИС и СС, евентуално още някой от другите - иначе, не пречи да се пробва и на другите 4. Има и още сайтове но там вече работата наистина е малка 

слушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime25.01.2008
     permalink
    така,така...Wink
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime26.01.2008
     permalink
    аз не мога да се съглася че приемат всичко, при положение че имам към 50 отхвърлени точно там.Причините  обикновенно са има вече приета подобна/ което не е вярно, ако се отнася за моето портфолио/ или минмално стоk ниво или  някакъв невидим за мойте очи технически проблем. Горе долу фифти фифти е съотношението вектор/фотография на отхвърляне. И пояснявам всичките тези отхвърлени са приети в ИС. А както знаеме там летвата е най-висока. Печалбата там не е кой знае каква  че да седна да се занимавам с възражения.

Реклама