Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Живко благодаря ти за изчерпателния отговор! Все пак аз не от вчера се занимавам със стокови агенции ти знаеш
проблема не е как да камча снимките си,вече съм го направил и то още преди Коледа...но хората в тази агенция не си дават зор да ги разгледат.!? най вероятно ще им пиша на мейла...дано поне да погледнат
Той няма впредвид качването на снимки, а качването на документ за самоличност. И в този сайт точно този момент не е направен добре. аз лично няколко дни след като се регистрах видях че и ИД искат. Ако не си го качил няма да ти прегледат снимките. А ако си... не ми е ясно защо толкова дълго се бавят.
дааа права си Гери! Не съм качвал такъв,просто не разбрах какво се има предвид когато се каже ID. Значи те искат сканирано копие на лична карта така ли? Или международен паспорт?
сега като написах това че се сещам как и при шатърстока искаха май такова копие....ееееех колко време мина от тогава
точно него пратих, пък и аз си го предпочитам
nname.org the devil himself
Мен това ме дразни, че приемат всичко. Иначе качваш и още на другия ден са проверени.
Качих към 60 снимки даже по-едно време почнах да трия приети защото не бяха добри, но имах проблем с триенето на две - помолих да ги изтрият във форума но за 20 дена не го направиха и се изнервих и изтрих всичките снимки с изключение на тези двете защото не мога.
------------
Същото направих и във Фотолия където 4-5 месеца не ми провериха една снимка
------------
сега се пробвам само в istock и DT, и двата сайта ми харесват. в shutterstock не мога да проникна засега
уж много я хвалят ама...
всичко защото не ми харесва как приемат всичко, това те кара да качваш много снимки дори и такива, които не са достатъчно добри защото знаеш, че и тях могат да приемат.
Имах 50 снимки онлайн в 123рф, но първата ми продажба дойде от DT, където имах 3-4 по същото време, втората също от там.
.."всичко защото не ми харесва как приемат всичко, това те кара да качваш много снимки дори и такива, които не са достатъчно добри защото знаеш, че и тях могат да приемат."
това не ме кара да качвам много снимки!
но...ако не започнат да падат $$$ ще си помисля дали да продължавам...да качвам тук
123рф си е най-малкия от шестицата, но става все пак
понякога е по-добър от някои от тях, понякога е по-зле от всичките
чак пък да триеш 
няма нужда от такива рязки действия: все пак за да оцениш нещата трябва и повече време и повече снимки
който няма време: да качва на ИС и СС, евентуално още някой от другите - иначе, не пречи да се пробва и на другите 4. Има и още сайтове но там вече работата наистина е малка
слушай Админа | блога ми
Показани от 1 до 16 от общо 16