Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime20.12.2007
     permalink

Интересуваме   тълкуването на  този вид лиценз...

мога ли да кача една и съща снимка в Исток и Дриймстайм,
    и тя и на двата сайта да се предлага с екстендит рф лиценз..?

П.С ( Сигурно някъде да го пише точно и ясно, но хем съм нов в тази насока,
    хем  английският ми  не е на нивото  което позволява да го разбера Sealed)

•  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime20.12.2007 (редактирано)
     permalink
    ето за това в исток и в дриймстайм ..имам предвид :
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime20.12.2007
     permalink

Да навсякаде можеш да продаваш екстендет лиценз. Това няма нищо общо с ексклузива.

Най-общо този лиценз дава повече права на този който я купува. Примерно иска да печата картичка , но с тираж 1милион. А  ако я купи без лиценз има ограничение мисля че 500 000 беше. Но трябва да се прочете, има много ситуаций при който е необходим екстендет лиценз. Някъде между 10 и 30 долара е сумата която се получава от екстендет. Според мене в ИС, СС, и Фотолиа се купуват повечко снимки с такъв лиценз. Аз лично всичките си снимки и илюстраций съм ги пуснала с него.

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime20.12.2007
     permalink
    подкрепям горното мнение :)слушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime20.12.2007
     permalink

сънифрог, благодаря за изчерпателното мнение.
    Ще се възползвам от инфото...  :)

Реклама