Нова версия на форума
  • Както вероятно сте забелязали, форумът е обновен

Можете да гласувате за отговор във всякоя дискусия. Можете да подредите отговорите в една дискусия по гласове (полезно за нови членове)

Можете да видите най-популярните дискусии като цъкнете на Популярно

Мисля да обновя и проекта със сток моделите
    Също така: очаквайте скоро мобилно приложение за следене на нови теми :)
  • 12 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Вече има и два вида нови теми: дискусия (както до сега) и въпрос
    Допълнителни опции във въпросите са, че можете да маркирате някой отговор като Добър и така той да изпъкне

като функционалност леко се препокрива със гласуването, но пък се ползва различно

ще оставя определено време и двете опции и ще видя коя повече се ползва и другата ще махна

• Струват ми се малко натрапчиви новите неща от към дизайн, те са второстепенна важност и не би трябвало да изпъкват пред заглавията на темите и самите теми.Може би по слабонаситени цветове или по-малък размер да имат..., но идеята е добра.
  • 1280/1024

мда и тия тъмно-сините са малко очеизваждащи

Attachments
    microst1.jpg 380K
    microst2.jpg 414K
    FT | DT | Veer | IS
  • при мен някои елементи ми се припокриват ИЕ9 64бит
    FT | DT | Veer | IS
  • Mim, дай скриншот и резолюция
  • Еее, светкавична реакция :)
  • @deyangeorgiev - съгласен и оправено :)
    @mim - ясно, то е така и с другите браузъри. за сега не е фатално, има още няколко други неща които искам да оправя и след това ще го погледна и това. но забележката си е на място. мерси

още една опция: "Всичко прочетох" - маркира всички непрочетени дискусии като прочетени
    имаше и един бъг със показването на автора на дискусията, когато се гледа някоя категория - и това оправих

• сега гледам нещо ново, отговорите в тази тема са се разместили по реда ;)

това от рейтингуването ли ще да е

FT | DT | Veer | IS
  • да
    има едно:
    sorted by      Votes     Date Added

ще видя как да направя Date Added да е подразбиращо се, тъй като това е и по-естественото
    дотогава, може да цъкнете ръчно на него и ще се запомни предпочитания вариант
  • всъщност, готово :)
    кажете сега дали подредбата е нормална - хронологичната
  • иес (тъмбс ъп)

FT | DT | Veer | IS

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации