Като последен ден, започнах да си правя рекапитулация на годишните продажби. Още не съм ги довършил, но като цяло спрямо цялата 2011:
ШС има растеж - 147% при само 30% обогатяване в портфолиото. Това дава разлика 17% нарастване, независимо, че имам 2 напълно мъртви месеца, без добавяне на нови снимки
ИС има спад до 79.5 % спрямо предишната при нарастнало портфолио с 41.5%.
Депозита също има растеж според мен.
Споделете, дори без да е подкрепено с точни цифри, къде виждате да има растеж и къде има спад - като брой изтегляния, не като доходност, която може да зависи от други фактори.
Petri
Съпоставяне на плащане не е равно на изтеглянията, особено в ИС, където най-силно намалиха процента на неекслузивните. И при мен в ШС растежа в продажбите е по-голям - минах на по-високо ниво и ми се плащат по-скъпо.
Идеята ми е да оценим растежа в микростока като зависимост от финансовата криза. Повечето сайтове направиха редица промени, кото се отразиха според мен благотворно като цяло.
От друга страна, при малки портфолия, разлики в малък брой ДЛ-и през двете години, дават голяма разлика в процента.
ecobo не ги виня грешката е моя. Аз лично не разбрах да има разлика между екклузивно изображение и не ексклузивно?
И за това ми се струва несправедливо, а и не само за това. Къде отиват парите след като ги конфискуват? връщат ги на клиента ли?
а, те връщат времето на зад през което са ползвали изображението ми??? я, стига!
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos