Проблеми при повторно качване на отхвърлени снимки?
  • Някой да е имал проблеми при повторно качване на снимки? 
    Най-вече ме интересува в Айстока и Шатърстока. Много ясно си личи как на импулси или приемат много или отхвърлят много в зависимост от това кой преценява, не винаги, но ми се случва да ми отхварлят 80%, а друг път 80% да ми приемат. Аз качвам винаги много разнообразни снимки и не виждам логика.
  • 3 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Мисля, че от един път повторно качване няма проблеми. На айсток даже се вижда кои можеш да качваш отново и кои не. Зависи от причините за отказ. Ако са технически - оправяш и качваш, ако са ключови думи също. Ако смяташ, че нещо конкретно не са прави, можеш да им я качиш с коментар. Аз доста от отказаните снимки качвам отново.
  • Има. Един приятел има предупреждение за повторното качване в ШС, но аз съм качвал повторно.

• Аз не мисля масово за качвам повторно, но има снимки в които човек е сигурен, а и се продават на всички други места. То е и в наш и в техен интерес.Инспекторите правят куп грешки...

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации