За три месеца имах 81 разглеждания на снимки, а от пускането на абонаментните продажби вчера до сега имам 216 разглеждания, ако и продажбите скочат така ще е супер.
Сега се чуда при положение, че абонаментите са валидни за една година това означава ли, че трябва да чакаме една година за да ни се отразят приходи в баланса. Защото нали се пресмятат приходите за фотографа в зависимост от това колко снимки ще свали клиента за периода на абонамента и ако той е 365 дни...?
Докато не свърши абонамента на съответния клиент няма как да се знае дали той ще свали изцяло бройката и съответно не се знае колко да ни платят на нас.А като гледам абонаментите са за 365 дни
Хм ми нали и в SS е също на абонамент, но месечен. И всяка продажба се отразява за около час или на какъвто период се опресняват база данните по въпроса за финансите. Не ми се вярва чак след година да плащат, по скоро минимума който са посочили.
Да приемем, че един клиент плати абонамент 100 долара за една година и има 100 снимки в него. Как ще ми платят на мен на 15то число след кото незнаят колко да ми платят. Ако клиента свали 50 снимки ще взема примерно 10 долара ако свали 100 ще взема 5 долара и всичко това може да стане ясно след 365 дни.
Все още не мога да разбера как работи системата с басейна и разпределението на парите според броя свалени в рамките на абонамента.