Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За други това ще стане основен източник на пари. Някои вече го направиха и сега работят за себе си, в удобно време и без шефове.Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
  1.  permalink

Няма как да не поговорим за това...

Аз започнах с ДС и нямах проблеми. Копи-пействах, а т.к. снимките ми са сходни в един ъплоуд, лесно се аддват категории, кийуърдс и т.н. Но сега опитвам и на други места и ми става ясно, че не мога на една и съща снимка по 5 пъти да и пиша к.

Затова - препоръчайте това, което е удобно във вашата практика. В ЦС3 ли ги пишете? Автоматично ли се аддват при ъплоуд?

Предварително багодаря за отговорите! 

•  
      CommentAuthorMick
    • CommentTime10.11.2007
     permalink

аз лично си правя метадата темплейт  за  следващи кадри подобни на този  който описвам,

и после го прилагам ако имам такива,  с актуални  корекции разбира се.

( аз съм със един портабъл ЦС(2-мисля че е :) )

2.  permalink
    Хайде, очаквам и други да се включат в темата;     
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime17.11.2007
     permalink

абе някъде из форума вече има една тема по въпроса. Search-ни си я,
    ако искаш да видиш как го правим, тези дето не ни се пише същото нещо втори път : )

3.  permalink
    10x
    •  
      CommentAuthordin
    • CommentTime17.11.2007
     permalink
    n.p. : )

Реклама