ДТ въпрос за вектори
  • качих няколко векторни файла и превютата отдавна са одобрени, но епс-овете седят на пендинг от доста време, а са качени по същото време

по колко време чакате за тия епсове, да се появят онлайн

получавам мейл, че клиентите питат за векторния файл, но нищо не мога да направя, след като съм на "изчакване" :(

• 4 Comments sorted by
  • Реклама:
  • За кой сайт? В DT около седмица-две се чака, получаващ допълнително писмо, че епсът е одобрен.
  • явно ще си чакам

според мейла, след като съм го качила, този който е питал, ще получи съобщение, когато цъфне онлайн

FT | DT | Veer | IS
  • за да не отварям нова тема, да си пусна тук 1 друг мрън

Качвам в ИС цяла сесия с 1 модел и 1 моделрилийз, на 4 от 5 файла рилийза го приемат, на 5я - не им било достатъчно описанието на сесията

подхванаха ме и мен

FT | DT | Veer | IS
  • Не е по темата за релийзите, но да си кажа мнението отностно сериините снимки. Аз след като усетих, че не приемат много снимки от една серия независимо, че са различни по много неща започнах да качвам премерно 3-4 заедно и друг път други. Така почти е сигурно, че ще се разгледат от друг или ако е същия ще е минало време и е по вероятно да ги приеме.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации