CanStockPhoto - бъг или аз нещо съм зле
  • Здравейте,

регистрирах се и в canstockphoto... гледам, че има колеги, които качват там, одобриха ме бързо бързо, обаче не мога сега и една снимка да кача. Като отида на upload, колкото и пъти да кликвам на Upload your files ! само рефрешва страницата и нищо не се случва. Не намирам и нищо за ФТП, че да кача така ... може ли малко помощ от някой, който работи с canstockphoto.

мерси
  • 9 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Мисля, че бъг и при мен е същото. Но аз досега съм качвал само през FTP и не бях забелязъл. При стария дизайн на сайта работеше.

иначе - ftp canstockphoto com [user] [pass] - нарочно не слагам точки в адреса

приемат и видео  

photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • мерси, ще пробвам фтп-то.
  • Сигурно е нещо моментно, аз преди два дена качвах там, нямаше проблеми...
  • Как се продава там? Примерно колко продажби за три месеца при дадено потфолио?
    Ще съм благодарен ако някой сподели, аз продавам на над 20 сайта но точно в CanStockPhoto все още не.
  • Грешка, не видях че е за CanStockPhoto, а за помислих че става на въпрос за scanstockphoto. Извинявам се за спама
  • Успешно беше с ФТП-то, благодаря
  • За мен CanStockPhoto е като да чакаш писмо в бутилка от Джак Спароу край езерото на Панчарево! За година и нещо - 11 продажби от 170 файла, 1/3 от които си вървят прилично на други места! Казвам това с категоричната уговорка, че всичко е относително! Така е при мен! Успех! :)
  • За три месеца имам пет продажби за точно 5 долара със средно 300 Юли, 450 Август и около 700 снимки Септември...
  • при мен там вървят.. но е е като в другите,големите.
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации