Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За други това ще стане основен източник на пари. Някои вече го направиха и сега работят за себе си, в удобно време и без шефове.Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
  1.  permalink

Качвате ли освен .jpeg-а и роу файла...т.к. такава възможност има, качих няколко, но не знам има ли полза от това. Благодаря за отговорите!

Cool

•  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime05.11.2007
     permalink
    Аз не съм качвал досега. Май ДТ имаше такава възможност (или беше ФТ?).  Чета на другите форуми, че няма някаква голяма полза. Пък и не ми се дава РОУ файла ;)слушай Админа | блога ми
  2.  permalink
    И аз за това си мислех...в крайна сметка това е единственото ти доказателство, че снимката е твоя. Пък ако някой иска роу - да пише писъмце;) В ДТ има такава възможност, качих няколко роу, но вече ми дойде друг акъл:)
    •  
      CommentAuthorecobo
    • CommentTime12.12.2007
     permalink
    RAW не дава посмъртно :-)My Stock Photos
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime13.12.2007
     permalink
    Laughing и  vasoart е така, че и вектори също
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime13.12.2007
     permalink
    хм защо пък вектори също? Аз почти само вектор правя. Но неправя някакви чудеса неземни за  които да ми се свиди да дам вектора. Качвала съм и растерни вараинти на вектори, но те не се продават толкова добре. Растер се купува главно от хора който хабер си нямат от дизайн и им се свиди да платят на някои да им свърши работата както трябва или си мислят че това е много лесна работа и могат и те да си я свършат и сами. А около празниците съвсем обикновенни хора купуват растер за картички.
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime13.12.2007
     permalink

точно за векторите се сетих, когато вчера прочетох коментара на екобо
    т.е. че, ето, хората рисуват нещо, и си дават 'РОУ' формата, пък ние (фотографите) се правим на интересни :)

няма смисъл, май, понеже и Джепези си вършат работа, по-скоро едни тиф-ове щяха да са от по-голямо значение
    засега си карам без РОУ, но знае ли човек :)

слушай Админа | блога ми
    •  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime19.12.2007
     permalink
    sunnyfrog  ти правиш чудеса,не се подценявай!Smile
    • CommentAuthorsunnyfrog
    • CommentTime20.12.2007
     permalink

Васо абе не са чудеса......като правя тези картинки аз ги рисувам с ясната мисъл че са за сток и може би затова не се вживявам много. 

•  
      CommentAuthorvasoart
    • CommentTime20.12.2007
     permalink
    Гери и аз започнах като теб с илюстратора Wink, видя ли новите ми неща?

Реклама