По мое наблюдение това не е Fotolia, съответно усилията по качване на такива фотоси там са почти безрезултатни. Istock може би е по-добро място за такива продажби (таман ме приеха и още не знам как ще е )... Ако някой е продавал такива фотоси, ако може да сподели къде му вървят продажбите най-много. Или е по-добре човек да си направи собствен сайт като колегата Евгени Динев (аз съм фен на голяма част от работите му) и да продава на по-заслужени цени. Масовото качване навсякъде изобщо не ме влече, защото консумира много време и психическа енергия, вместо това да снимаш. Също така не смятам да се нагаждам особено според текущото търсене, а според моите интереси. Само така наистина се развивам творчески. Та въпросът е къде или как (интернет, на местно ниво до врата, галерия, печатане вкъщи - струва ми се най-хамалогия и рисково, печат на книжка)?
Вероятно много колеги няма да споделят мнението ми, но според мен или трябва да правиш комерсиални снимки и да се настроеш според изискването на пазара за да имаш продаваеми продукти (изображения) или вторият вариант е ти самия да се изградиш като продаваем фотограф независимо какво снимаш то да е продаваемо не само като продукт на изкуството, а като продукт на фотографа X. Вторият вариант естествено всеки фотограф го предпочита, но се иска много PR, собствена реклама и да изградиш в съзнанието на хората, че си голяма работа и струваш много пари.