Безплатни фотографии
  • Чудя се ... пускали ли сте безплатни фотографии с цел промотиране на портфолиото ви? Ако да какъв е бил резултата и в кои агенции. За какъв размер портфолио според вас си заслужава да се пробва?
  • 6 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Ами аз съм пускал безплатни в Dreamstaim и май има ефект...Единият от кадрите не беше приет в нито една от останалите агенции ,но щом го сложих Free  в Dreem-а , за две седмици го изтеглиха над 100 пъти,като през това време ми се покачиха продажбите...,май.
  • Ето това е снимката:image  Направо се
    чудя  какви идиоти са инспекторите , да не я искат тази снимка....
  • а как се качва фрии в Дримса?
  • "а как се качва фрии в Дримса?" - когато качваш за одобряване има чекбокс, с който се съгласяваш ако не я одобрят за продажби да стане free - в фотолия е по същия начин - остава за постоянно free.

В 123RF можеш да си пускаш избрани снимки free за определен период и мисля, че има ефект да ти разцъкат портфолиото - защото от сайта рекламират по мрежата за тези снимки

photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • и аз си мислех 2-3 отрязани снимки да ги кача за фрий ... ами освен да пробвам, пък ще споделя има ли някакъв ефект :)
  • В Айсток преди определено си заслужаваше. Снимките били безплатни, след това се продаваха много добре. Тази година като качих за втори път, съм я продал само веднъж, иначе покрай нея направих няколко други продажби от серията. Това е положението сега в айсток.

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации