Не сте влязъл (Вход)

LiveSearch

Vanilla 1.1.4 е продукт на Lussumo. За повече информация вижте: документация и поддръжка. Българският превод е дело на Владимир Илиев и Янко Цветков.

Добре дошли!

Това са българските форуми за микросток фотография, дизайн и видео. Ако сте фотограф или дизайнер, тук ще разберете как можете да печелите от уменията си и да си докарате допълнителни доходи. За част от нас сток-а вече е основен източник на приходи. Сега работим за себе си, по собствени идеи и без шефове и клиенти. Регистрирайте се и участвайте в нашите дискусии.

Искате ли да участвате в дискусиите? Ако сте регистриран потребител, влезте тук.
Или, можете да кандидатствате за потребителски права тук.
  1.  permalink
    Здравейте, радвам се че ме поканихте да участвам във вашите дискусии :) И ще се възползвам да питам за безплатните снимки. За първи път разбрах за това като преди време видях една снимка, която лично на мен ми се вижда не толкова готина :Р .  http://www.istockphoto.com/file_closeup/when/nighttime/evening/2536597_love_on_sand.php?id=2536597 , но е свалена 34 хиляди пъти безплатно и е купена 181 и си помислих, че явно има връзка :) Някой знае ли нещо за тези безплатни снимки ? Как се пращат, колко може да се пратят ,какви са критериите и имали полза :).
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime29.10.2007
     permalink

Здравей и добре дошла Smile

в една по-стара тема обсъждахе как се предлага снимка за фри снимка на седмицата (в ИС)
    От прочетеното по други сайтове мога да кажа че ако ти изберат снимка за първата страница - това довежда до някакво подобрение в продажбите, но не чак голямо (разбира се, всеки сайт е случай за себе си, както и всяка снимка).

На други сайтове (например 123rf) си има страница за предлагане на снимката като безплатна и тя автоматично става такава за определения от теб период.

слушай Админа
  2.  permalink

Благодаря Wink Радвам се, че има такъв сай, много ми харесва, особено като съм зле с английския за мен той е единствен Embarassed

Видях дискусията, но не пише много Frown. Някой писал ли е на http://www.istockphoto.com/jjrd  и след това реже ли много, после има ли полза от пускането на такива снимки. Надявам се някой да сподели повече за това :)

• CommentAuthorboris
    • CommentTime31.10.2007
     permalink

Аз съм му писал Cool

Има явно много които пращат обаче. 

3.  permalink
    Kakvo zna4i tova,4e ne sa ti gi odobrili snimkite li? Veduj li si mu pisal? Kakvo ti otgovori?
  4.  permalink

Аз не схванах...за какво му пишете на този хубавец и кой и за какво ви реже?

5.  permalink

Става въпрос за безплатни снимки. Явно някакъв член на iStock решава дали стават снимките или не Smile. Но аз исках някой да сподели опит, какви снимки пpиемат, след като е била безплатна започнала ли е да се пpодава повече. 

• CommentAuthorboris
    • CommentTime02.11.2007
     permalink
    Той не ги отрязва, нито отговаря. Ама ако има получени хиляди снимки, всяка седмица избира по една... шанса да избере твоя не е толкова голям.
  6.  permalink
    По колко може да се пращат? Ако пратиш много не ти се увеличава шанса :) И само той ли отговаря за тези снимки? Как точно се пращат?
    •  
      CommentAuthorrobi-bobi
    • CommentTime05.11.2007
     permalink
    Лични наблюдения, не задължително вярни:
    - за артист оф дъ уик избират някой от ексклузивните
    - за безплатна снимка избират от всички членове, но основно от тези които имат по-голямо портфолио ИЛИ пък имат силно изразен стилслушай Админа
  7.  permalink
    Аз влизам ли в последите критерии :) Това първото не го знам,я кажи повече :)

Реклама