Неправилни ключови думи?
  • Днес за първи път ми се случва да ме флагнат за неправилни ключови думи на два фотоса в DT и те са две плувки като думата като неправилна е дадена hook(кукичка)

http://www.dreamstime.com/fishing-float-image19859477 и http://www.dreamstime.com/fishing-float-image19859483

всичко добре - съгласен съм донякъде. но изненадата е, че го прави съфорумник - @ivelin radkov

за което му благодаря, не го приемам лично - просто по-акуратно ще си си избирам клучовите думи от тук насетне.......
  • 51 Comments sorted by
  • Реклама:
  • мдааа, потвърждават се некои работи...
  • Хъх...изненада. Да взема и аз да си прегледам думичките...
  •  ivelin radkov продължава..
    EDIT: редактирано от админа
  • @token: разбирам те, но моля, без обиди във форума

• и да не бъда голословен:

image

image
    photos: DT | FT | BS | DP | CSP | 123 | MP | Veer | PD
    video: CC | P5 | VH | SS
  • yanzappa.. съжалявам за това.. явно не си единствения пострадал от ivelin radkov

дано влезе тук и да вземе отношение за нещата.., иначе не съм сигурен какво ще му се случи скоро.. добре го знам
  • robi-bobi, би трябвало ivelin radkov да коментира за нещата.. ако не, трябва да вземеш отношение и да не го допускаш тук..
  • @token мен това не ме притеснява просто ще си го преместя от едното място на другото, но не знам защо го прави, изглежда интелигентно и кадърно момче. за двата цента ли го прави не знам.
  • не си заслужава да коментираме този некадърник, явно като не може да продава.. търси други тъпи прийоми
  • Тоя пич беше залял по едно време Фото-форум, фото-култ и всички подобни с теми уж за правене на пари от сток, а тъпчеше вътре яко линкове с реферали към де-що има референтни програми... Тогава му направих забележка, че не е хубаво това, а той свлече от девет дола вода, че видите ли - не било незаконно, или нещо такова. Да, не е незаконно, ама като ще светваш другите как се правят пари от сток, светни ги и за рефералите, не да ги заблуждаваш, че едва ли не ще забогатеят от това, само и само да се регнат през твоя линк.
    Таа, тази наглост с рипортването на думите на съфорумец хич не ме учудва. Сещайте се колко рипортва на други, сигурно по цял ден това прави :-)
    Кофти е да си кофти, особено за околните.
  • ще го видим как ще продължи в DT.. в момента пиша писмо до Carmen Pietraru.. и ако оплакванията продължават, аз лично ще се погрижа да му бъде затворен акаунта
  • Стига бе, сериозно ли...?
    Това защото давали някой лев, че репортваш неправилни думи ли е? Помня, че някъде имаше нещо такова...
  • И мен ме е рипортвал българин по същата причина, но това ми вдига самочувствието, защото смятам, че въпросния усер е счел като заплаха моето под 100 снимки портфолио.
  • token, няма причина да му затварят акаунта, нищо незаконно не е направил. Въпроса е доколко е коректно към "другарчетата" от бг, форума и т.н. Лично аз не харесвам такива хора, но "проблема" си е мой. От ДТ сигурно си го харесват човека ;-)
  • Виждам, че се е заформила темичка относно моето занимание в Dreamstime, с което си запълвам част от свободното време. Първо да обясня как се репортват думите. Пускаш търсене за някоя ключова дума и се показват хиляди снимки с размер 2 на 3 сантиметра. Под всяка от тях има червено кръстче, което ако натиснеш, пускаш репорт за думата. Не се виждат авторите, така че не си мислете, че има нещо лично. Преди да се случи каквото и да било, инспектори преглеждат репортите и ако всичко е ОК плащат по 2 цента за всяка снимка, ако съм с грешка нищо не се случва, така че може да се игнорират тези автоматични съобщения. Направих го пробно след като някой беше писал тук във форума, като репортвам наистина грешни според мен думи. Резултата е около 60 долара за две седмици по около 30-40 мин дневно. Щом ми одобряват репортите и ми плащат, значи всичко е точно. Добре е преди да се жалват някои хора да покажат снимката и думата и да видим - кой крив, кой прав. Думичката за двете снимки по-горе е hook, а аз не виждам куки там!?
    ecobo, знам, че не съм ти симпатичен и се мислиш за голям спец по стока. Затова очакваш всички да ти искат разрешение за всички свои действия в мрежата относно тази индустрия. Само че не ми пука изобщо за твоето комплексарско мнение. Като гледам продажбите на някои мои реферали, вероятно са ми благодарни за това. Ако има вероятност да има дори и един ощетен би било нужно да се обяснява, че това са реферални линкове, в противен случай не виждам смисъл.
  • IVELINE освен, че снимам съм и малко рибар - hook според теб какво е не е ли кука (http://www.barlowstackle.com/Fishing-Hooks-C12.aspx)
    освен това ключовите думи си ги вземам онлайн - специално тези за плувките са от подобни във шътърстоск.

• Реклама:
  • Пич, не се мисля за спец по стока, не давам и не искам разрешения за нищо, и никога не бих преебал колега за едни кирливи 60 долара, па и дори 60000 да са. "Морал" и "достойнство" за мен не са само думи от речника...
    А че заблуждаваш хората, че от сток се изкарват доволно пари, си е факт. Не ме карай да търся темите ти в разни форуми и блогове, нямам време за подобни глупости, но много добре си спомням как рекламираше известни и недотам известни сток сайтове с думи като "от тук изкарвам ХХХ на седмица", "тези ми плащат ХХХ на даунлоад", "този сайт продава много добре"... В същото време, като ти погледне човек продажбите, веднага разбира, че всичко това е демамагогия заради 2-та долара от референциите, щото продажбите ти са смешни, особено на фона на менторски фон, с който агитираш хората.
    И да, прав си, че не си ми симпатичен, но нали се сещаш, че няма човек, който да не ми е симпатичен просто заради това, че се е родил? Дали някой ме кефи или не - зависи само и единствено от неговите действия спрямо мен и себеподобните ми.
    Жив и здрав да си! Продължавай да изкарваш центове и дано си щастлив от това! :-)
  • много е зле тоя.. регистриран от 100 години, а мижави продажби.. смешник.. явно само знае да пее на администраторите и да пуска тъпите си реферали..
  • ще помоля да държите нивото на дискусия на цивилизовано ниво
    темата оставам отворена
  • Миналия месец съм изкарал с малко над 200 снимки $540 без PP на Istock. Много ясно, че щом имам толкова малко кадри, не се занимавам сериозно. Но все пак ми се струва, че не е зле. А ти, token, спри да лаеш анонимно, а се покажи кой си и публикувай снимките с репортнатите думи, да видим дали не си един от спамърите, които си тъпчат снимките с всевъзможни думи. Първата ми одобрена снимка е от началото на 2009.
  • Стига бе човек, не се излагай...
    Наистина ли плащат по 2 цента за рипортната дума? 3000 снимки ли си доложил за кофти думи и то за 2 седмици??? (нямам представа наистина за 2 цента или 2 долара става въпрос, ти си написал горе центове).

Ивелине, само да уточня, че не се заяждам с теб и нямам намерение. Иначе абсулютно не одобрявам заниманието ти, и това е факт, но достойнството си е твое. Изказвам си и аз публично мнението, защото видях, че си горд по постъпките си.
  • аз пък не знам как долага за кофти думи като не знае, че hook означава и риболовна кука????
  • Petri, не виждам защо да се излагам. И хайде да не си броим центовете! Не можем всички да изкарваме хиляди долари като теб! Щом смяташ, че да изкарам $5 за 30 минути докато си лежа в леглото с лаптопа е малко, значи всички хора по света, които вземат по $10 долара на час са шматки.
    Ако купуваш снимки, като напишеш HOOK ще искаш да се появяват снимки с куки, а не някакви плувки и т.н.
    На хората им е писнало да се ровят из хилядите снимки, за да намерят това, което им трябва. Да не говорим колко много абсолютно несвързани думи има. 
    yanzappa, не се изказвай неподготвен, не виждам кука на твоите снимки и тази дума ще бъде изтрита! Обещавам да прегледам внимателно всичките ти снимки и да видя кои други думички не зная от английския! ;)

Това е последния ми коментар по темата, а може би и изобщо във форума! Защо да си губя времето тук, като мога да репортвам думи в Dreamstime?! :P
  • охо заяждаш ли се, лошо почваш, а как ще завърши просто не знаеш, много ме засегна...
  • за мен по несвързано е да напишеш пача и да излезе тиквеник - съжалявам ама много се ядосах. ще чакам решението на админите на ДТ и ако приемат твоя рипорт просто ще ме няма там...
  • Човече, ти в пубертета ли си? Какви са тия заплахи, как си щял да прегледаш внимателно профилите на хората и да им рипортваш думите?
  • Въпросния "колега" Ивелин вече три пъти се гаври и с моето портфолио в Дриймстайм. В началото помислих че е случайно, но след като видях тук темата, разбрах с какъв индивид си имаме работа!  Много жалко Ивелине, много жалко! Паднал си съвсем ниско, постъпката ти е равносилна на предателство, срещу хора които с нищо не са ти навредили. Продължавай с долното си дело, като теб винаги е имало много...затова не можем да се оправим като държава.
    Let me show the world in my eyes...
    www.vasoart.com
  •  админа

да вземе мерки и да не допуска въпросния до дискусиите във форума.. Vaso e прав за нещата, заради такива нещастници ще продължаваме да страдаме като народ.. Едно време такива като тоя предател.. ги убиваха..

Ето затова никога няма да създадем истинска българска сток общност, ако допускаме някой да се .бава с нас
  • Абе хора не виждам за какво скачате и се напъвате. Аз лично разбирам желанието ви снимката да е откриваема и показвана за повече ключови думи, ама пък я се замислете пишете си вие кукичка или кука, ама ви излизат рибарски мрежи, лодки, плувки  и т.н. И що щото някой решил да чийтва като написал малко повече ключови думи и вие гледате снимки ама не такива каквито ви интересуват. Ми прав си е тоя пич да репортва още повече че за това се плаща, вие се радвайте, че за неправилни ключови думи не затриват профили. Администраторите са решили, че с такива чийтъри и изманици ще се справят, като заплащат на разни хора да ги ловят и вие скачате, е не мога да ви разбера. Решили сте да лъжете системата, някой ви репортва и вие вместо да кажете ами така си е опитвам да изъжа системата вие....бе е*и му мам*ата българска работъа. Не знам екобо (когото уважавам) какви проблеми си е имал с въпросния пич, но в конкретния случай не сте прави. М/у другото не знаех че от репортването могат да се изкарват пари, май ще започна да го правя пък вие ако искате си ревете, някой да ви кара на сила да слагате неправилни ключови думи?
  • В една книга пише: " Не прави това на другите, което не искаш да правят на теб!"
Тази дискусия е заключена.
← All Discussions

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации