Абе гледам, в последните дни, кредитите ми по сметката набъбват, а в статистиките няма съответното количество продажби. От къде идват тия пари? Не че ми е зле, просто ми е любопитно
Аз ще ти кажа - от партньорските програми. Върви на Stats--->Monthly и така ще ги видиш. При мен пък странното е, че в последните 3-4 дни постоянно, през 2-3 часа, капят по някакви 0,28-0,56-1,12 долара. Явно получават информацията от партньорските сайтове на порции.
Моля, екобо;) Аз ги бях спрял и преди два месеца пак ги пуснах. Макар да не печеля много от ИС, партньорските ми правят $ колкото 1/2 от снимките, продадени през ИС.
Омега, а видя ли дали са ти прехвърлени новите дето си ги пратил към партнер сайтовете? Защото от месеци, може би близо година вече има проблем - не се ъпдейтват снимките, които или "качваш" там, или се опитваш да "свалиш". Аз преди 4 месеца пратих натам 200 кадъра, които все още не са там. Има голяма тема във форума по този въпрос...
Не те разбрах напълно, Петри. Виждам, че имат отметки, даже сега забелязах, че последните 15 не съм ги включил, та ги отметнах и тях. Или имаш предвид нещо друго?
Ами в Thinkstock излиза, че имаш 138 файла. При мен показва само 31, а съм добавил над 230 общо, само че не ги "ъпдейтва". Тези 200 ги отметнах преди 4 месеца, но не отиват там. Админа, който отговаря по тези въпроси, през 2-3 седмици казва, че пускат някакви скриптове да оправят тоя проблем, но много бавно и на порции стават нещата.