iStock, пари и статистики...
  • Абе гледам, в последните дни, кредитите ми по сметката набъбват, а в статистиките няма съответното количество продажби. От къде идват тия пари? Не че ми е зле, просто ми е любопитно ;-)
  • 11 Comments sorted by
  • Реклама:
  • харчи ги бързо да не вземат да си ги приберат :)
  • научили са че искаш да ставаш ексклузивен и сега те стимулират :) )))

обяснение няма ясно, знам че на един приятел така му бяха върнали пари които му бяха взели преди това заради онези измами
  • Аз ще ти кажа - от партньорските програми. Върви на Stats--->Monthly и така ще ги видиш. При мен пък странното е, че в последните 3-4 дни постоянно, през 2-3 часа, капят по някакви 0,28-0,56-1,12 долара. Явно получават информацията от партньорските сайтове на порции.
  • Ехееее, аз много съм продавал през партньорите бре! :-о
    Омега, тенкс ;-)
  • Моля, екобо;) Аз ги бях спрял и преди два месеца пак ги пуснах. Макар да не печеля много от ИС, партньорските ми правят $ колкото 1/2 от снимките, продадени през ИС.
  • Омега, а видя ли дали са ти прехвърлени новите дето си ги пратил към партнер сайтовете?
    Защото от месеци, може би близо година вече има проблем - не се ъпдейтват снимките, които или "качваш" там, или се опитваш да "свалиш". Аз преди 4 месеца пратих натам 200 кадъра, които все още не са там. Има голяма тема във форума по този въпрос...
  • Не те разбрах напълно, Петри. Виждам, че имат отметки, даже сега забелязах, че последните 15 не съм ги включил, та ги отметнах и тях. Или имаш предвид нещо друго?
  • Ами в Thinkstock излиза, че имаш 138 файла.
    При мен показва само 31, а съм добавил над 230 общо, само че не ги "ъпдейтва". Тези 200 ги отметнах преди 4 месеца, но не отиват там. Админа, който отговаря по тези въпроси, през 2-3 седмици казва, че пускат някакви скриптове да оправят тоя проблем, но много бавно и на порции стават нещата.
  • Това съм го пропуснал. В ИС имам 282 снимки, от тях 270 си бяха отметнати преди повече от месец-два. Явно половината още не са индексирани...
  • къде трябва да видя дали съм отметнал за партньорски сайтове
  • Цък на куфарчето (долу вдясно, до парите ти), в лентата отляво има бутон Partner Program

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации