1. Българите имат най-добрите кадри, затова напоследък избират само тях.
2. Българите са най-големите будали да си подаряват кадрите, и АйСток се възползват.
3. ....?
Ако това води до покачване на продажбите, добре, честито на Марто и всички останали, които имаха кадър на тази позиция.
Ако обаче ползата е нулева или пренебрежимо малка, защо да си давате кадрите? И защо, аджеба, другите не го правят толкова масово? Защо там много рядко се виждат кадри на руснаци, при положение, че български към руски автори в АйСток са вероятно някъде 1:2000?
Снимката седи много приятно на първа страница, много ми харесва!
Иначе за ползата, напоследък май няма много. При мен миналата година имаше доста добър ефект, само първия месец (след като можеше пак да се купува отново), безплатната ми снимка ми донесе над 100$. Тази година обаче след като бях предложил отново снимка, видях статистиката за 2 месеца назад - снимките не се продават така, както беше тогава - почти никакъв ефект. Направих няколко продажби от серията, което не е съвсем нищо, но безплатната за 2 седмици само веднъж се продаде. Ефект има, новия ми кадър пак има висок рейтинг, личи си - може и да започне да се продава скоро, оптимист съм