Здравейте От няколко месеца имам акаунт в Shutterstock. Преди няколко дни си направих регистрация в Paypal за да изтегля първите пари, които съм спечелил. Проблема е, че не знам какво и къде да направя за да изпратят парите в моята сметка. Ще съм много благодарен на хората, които ми помогнат с решаването на този ми проблем
Здравей, Шътъра изплащат парите всеки месец на 15то число (когато достигнеш минималната сума за изплащане - 75$), без да трябва сам да ги рикуестваш. Единственото, което се иска от теб е да си вържеш Пейпал регистрацията към акаунта ти в шътъра.
Resources/Your account Тук попълваш: Paypal/Moneybookers Email Address (if different): това е е-майл адреса, който ти е юзернейм и с който си се регистрирал в Пейпал
Payout Method( почти най долу на страницата) .....................а тук отбелязваш метода на изплащане в твоя случай Пейпал
naeg Инсталирай си google toolbar - той има онлайн транслатор и буквално мигновено превежда страниците. Има грешки в превода но за много бърза ориентация е перфектен