Купувате ли предмети с цел снимки за сток?
  • Отдавна се каня да отворя такава тема.Както знаем освен разходите за техника са нужни средства  по закупуването на предмети за реализацията на дадена идея,
    а понякога самият предмет поражда идеите и вдъхновението.Ето някои от моите стокаджийски  покупки :

imageМного красиво  и качествено изработено бинго с дървени топчета ,сферата от месинг и порцелан
    15лв. от битака ,внос от Испания -За 1 година по сайтовете е изкарало  повече от 50$

imageКукички ,6 бр.-2 лв.  Над 85$ за година.

imageСтъклен шах -5лв + глобус 3лв.Заработени над 20$ за 6месеца.

imageКарти -2лв. -40 $ за 1 г.

imageДекоративна мишка -3лв. Над 55$ за 1 година.

imageПате -3лв. Над 70$ за 1 година.

• 9 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Очаквам и вие да се похвалите -ще бъде интересно.
  • Мишлето и патето също ли ги купи специално за сток :)
  • Ами да .Мишон ни беше домашен любимец ,но се спомина (не знаехме ,че не могат да живеят сами),а патето след фотосесията  го подарих на тъщата на село.
  • Интересна тема:)

Ето нещо и от мен:

image

Близалка за 1,50 лв., за три месеца е изкарала $20.
    imageimage
  • Купувам постоянно материали за сток, храната е най-оферта после поне се нахранваш :)
    Даже си правя сток тур през някой от свободните дни и обикалям ниско тарифни магазини в промоция тип левче кефче :)
    Битака е черешката, обаче доста хора там са сериозно заблудени с цените по изгодно да минеш през кауфланд или джъмбо или подобен магазин за дреболии, битака по скоро е за екзотика ако попадне нещо рядко, но си е разход бензин отиване връщане паркинг 2 лв ставане в 6 сутринта все неприятни неща :)
    image
  • Лупа... има няколко продажби,
    но си я купих  не само за сток.

image

Подаръчета  - (изгоряха в ролята на лампички  от една елха) и тъкмо да ги метна в коша
    ми хрумна да ги отрежа с една ножица от кабелчетата (естествено изключени от контакта) :) )
    приходи - няколко долара

image

Лулата я взех, за да пробвам как  се пуши хубав тютюн (ще се радвам на споделен опит),
    но като я гледам какво менте  изработка е  :) се чудя дали няма да се разочаровам
    Разходи лула и компас  = приходи  от лула и компас (засега)

image

• Аз си купих спа камъни с големината на монета от левче на обща стойнст 21 лева

и направих ето това за сега

http://www.dreamstime.com/earning_det.php?imageid=17681874

Има и други неща дето съм купувал

• Спа кадъра е приятен.
    Аз отдавна си търся хубави спа камъни, ама такива като петачета не ме кефат, бих се изръсил повечко за хубави камъни.
    Някой виждал ли е хубави големи камъни някъде?
  • Хубави черни СПА камъни има на плажа на солниците в Бургас, също на малкия плаж на Лозенец, сигурно и на други места.
    Номера е след като ги измиеш и изсъхнат, да ги намажеш с мазнина или ленен безир, за да си стоят черни ;-)

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации