Къде да продавам снимки на продукти!
  • Тоест имаме хиляди снимки на продукти. Но май-такива "стоки" няма къде да се продават заради фирмени лога и т н. Идеята ми е, че те могат да бъдат купувани от Онлайн Търговци.

Директно на тях ли да продавам - през мой проект или през сток сайтовете - но мисля си, че това е кофти идея.

Вие какво мислите.
  • 10 Comments sorted by
  • Реклама:
  • вече има едиториал категории на няколко сток сайта, качвай в нея
  • Няма да мине номера ;-)
    Едиториъл и продуктова фотография са съвсем различни неща.
  • Качвай смело в Айтоск аз там съм качил малко аматьорски материал :)
    ето примери
    imageimageimageimageimageimage
  • явно не са толкова различни ;)
  • Странно. Нещо не се връзва....
    Скоро ми върнаха един кадър от Турция за едиториъл, понеже не отговарял на 4-те W-ta: Where, Who, When, What. Продуктовата фотография пък ептен не се връзва в подобни определения. Явно различните агенции разбират различно нещо под "едиториъл" ;-)
  • Да, екобо, всяка агенция си го разбира по различен начин. Тези на филадендрона посмъртно няма да влязат в Шатърстока.
  • shutterstock е 'новинска' снимка
    събитие, новина

ИС го въведоха за да могат да се купуват от тях снимки към статии илюстриращи кока кола нпр
    не е за реклама, ами пак едиториалоподобно :)
  • Качвайте продуктова в Айсток продава се доста добре не гледам по моите снимки а по разни други по добри изпълнения аз съм доста слаб в изолирането на обекти мъча се някъкси с подръчни материали, но тези които я разбират могат да дръпнат доста а в момента е така да се каже старта на едиториала в айсток който захапе сега ще яде повече занапред :)
  • Екобо, мероприятия/дестинации да трудни за описване - доста чесно отказват снимки като не покриеш критериите за описание. Но за продуктите е лесно - там описанието може да е сравнително по-кратко.
  • това беше добра новина

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации