Вече имам една YN 460, но гледам това и това. Дали са добър вариант от този тип или са слаби за предметна фотография и за осветяване на "сцена" с модели? Или е по добре да си купя още две YN 460? И как се палят тези, които са на фасунка, за тях трябва ли ми някакъв синхронизатор?
и аз имам такава като на ecobo засега е ок не е мръднала. Ползвам си я доста често единственото тъпо че не може да се регулира и като искам да ми е по слаба и слагам разни допълнителни разсейващи дифузери
Малко по-подробно, ако може, защото търсих някакво описание на тези неща, но така и не успях да намеря. Каква е тази фото-клетка, какво значи? А синхронния контакт трябва да го има на всяка светкавица и предавател на апарата ли?
Моята светка няма явно е по стар модел Аз моята мога да я паля с синхро кабел който върви със светката когато я купуваш или я палиш с фото-клетка , аз съм я палил от канонската ми 430ех и от динафоски моноблокове и т.н Но моят съвет си вземи някоя по сериозна светка, за 300-400 лв може да си вземеш един моноблок с софт от ниските класове ще са по добре от буркана.