Въпроса е май само към Иван Матеев, който също е вюър на iStock. Ако една рекламация e изпратена по нормалния ред, до:
Scout (file re-evaluation)(send Scout the number of a rejected file you would like re-inspected)
и е основателна или вюъра е сгрешил, дали това му се отразява по някакъв начин?
Било забележки, било финансово?
The following keywords used for this file do not appear to be fully relevant to the subject.
{[ Black (Descriptive Color), Business, Credit Card, Finance, Paper (Material), White (Descriptive Color)]}
Пази боже, сляпо да прогледа и от вюър на iStock
)
По този случай един поздрав за iStock от Shutterstock
хахах, последната, докато я подам я приеха и се купи в Южна Африка. Сега чакам и от Канада ....
Снимката не е моя - на жена ми е, но въпроса е просто принципен.
Не виждам защо да им се лижат задниците на iStock при цените от 12 цента за DL. Това не е форума на ИС, където само позитивностти трябва да се пишат за тях. Факт е, че независимо, че е върната, инспектора си получава неговите 50 cent за прегледана снимка, което е над 4 пъти повече!
Ми резонно е, след като получава 4 пъти повече, да си носи отговорността за това.
На мен ми е все тази - в момента съм пуснал DT, Veer и IS да се борят за 2-ро място в личната ми класация. До момента, ИС са ми на 3-то по доходност.
Е хайде сега 12 цента - това са изключения. Цени много рядко срещани вече, заради много стари кредити - купувани преди години...
Хубавите цени няма да ги коментираме - те са свързани (обвъзрани) с ексклузивност
Petri, та казваш какво точно да обясня на жена си (тя сега навлиза в стока) - че някаква тема е дъвкана (нея кой и къде е коментирал подобни неща не я интересува) или че вюура се е осрал като за световно. Или, че вюура ПРАВИЛНО е резнал ключовата дума?
В тази тема ключовата дума е безнаказаност, не е iStock. Аре покажи къде е коментирана тя.
Честит Свети Трифон-Валентин Зарезан
Мартине, баш за това е думата - за примирието. Робска глава сабя не я сече, но щял живот хамут влече.
Но както е казал народа - Бог забавя, но не забравя.
Всеки си плаща за гяволъка - друг е въпроса кога, как и колко.
Николай, темата въобще не е за и против екслузивността.
Странно е обаче защо въобще трябва да се защищава iStock - някой да има акции от него. Всички сме от другата страна на барикадата, а като заиграе мечката в комшията, ще дойде и у нас - казва народа.
Спорен ден
Николай
Ако беше собственик веротно щеше да мислиш с главата си и да решиш този проблем доста по-радикално. Точно с наказания за такива мързеливи хитреци-вюъри.
Простата икономическа логика показва, че дву-трикратно връщане и последващо приемане излишно оскъпява приета снимка с 1/2-1$. Това е играта на подобни вюъри да цоцат двойно от iStock за претупана работа. Само, че това го умножи по няколко милиона отказа и става мноого голямо число. Дори ако само 10% са подобни ситуация, числото си е за замисляне.
Не знам кой е по-умния - този дето дал тези милиони или тези, дето са ги взели безнаказано.
То затова Алами са с някакви 22 милиона снимки (при около 120 работещи, вкл. вюърите) - двойно повече, СС с 14 млн и т.н.
А разлика между ИС и другите сайтове като съдържание няма. Независимо от екслузивностите и разните колекции - много от другите авторите доста бързо копират добрите идеи и ги обезценяват.
Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:
DP DepositPhotos