Не знам дали слабо приемат, но много слабо продават ( Дано да не е тенденция, но броят на продажбите ми спадна , и се свалят само малки файлове.Как е при вас, колеги?
Edit: вчера имам продажба в IS за $0.20 и няколко в SS за по $0.25 и $1.88. Викам да закрият въобще неексклузивния пазар в IS, не виждам смисъл човек въобще да се захваща с IS като неексклузивен.
Не зная защо е така при вас, може би е случайност. Ясно е че неексклузивните ни цакат с топла бира там, на айсток, но при мен не съм забелязал да има чувствително падане на продажбите. Днес е доста добре, вчера беше малко по слабо...но всичко е в рамките на нормалното. Ще видим, но като цяло нещата там почват да се променят...към по кофти.
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com
Васо, то не че спадат продажбите, напротив, даже като бройка се покачиха при мен, ама с тия 0,12$ малко чак смешно ми става. Като цяло някаква промяна ще се слува в скоро време май, но поживьом-увидем. Важното е да се кефим!
Такива продажби по 0,12$ аз не съм имал...! Никога! Даже се изненадвам че има такива цени в айсток, ми то по бетер от шатъра... там най ниската цена ми е 0.36$ Тука нали има от ексклузивните, много приказки се изприказваха и се убеждаваше че в айсток е най добре...какво му е добре-то?
Let me show the world in my eyes... www.vasoart.com