Заключен акаунт в Moneybookers и голямо объркване!
  • Здравейте, ето го и моят случай, надявам се някой, който работи в MoneyBookers да прочете това. Имам акаунт от 01.07.2009 г. Чрез сайта ми превеждат заплатите и всичко досега е било наред - въвеждам своите username & password, приветстват ме с моето си име, въвеждам своята рождена дата, тегля парите в моята си банкова сметка. И така, вчера получих поредното си плащане, но въведох паролата три пъти грешно - това е ужасната ми и глупава грешка, която в момента ми струва стотици левове. Следващата стъпка беше да пратят смс на посочения от мен телефон с код, с който да си reset-на паролата. След като това не се случи няколко часа, отидох на стъпка номер две, а именно да кача сканирано копие на личната си карта - coloured and readable - няма проблем. И тук вече стана цапаницата! Пратиха ми имейл, като се обърнаха към мен с ДРУГО ИМЕ и твърдяха, че данните на личната ми карта не съвпадат с данните на човека, регистрирал се в Moneybookers. Не вярвам някой да ми е хакнал профила, защото строго следя никой да не ми влиза в акаунтите по принцип, никога не запаметявам пароли, нито ги казвам на друг, променям ги периодично. Написах 2 обяснителни писма и вече цяло денонощие нямам отговор. Адски много съм притеснена, защото тези пари, които не мога да изтелгя от заключения си акаунт, ми трябват спешно, а не мога да получа нито отговор къде е грешката, нито нищо. Отделно, пазя абсолютно всички имейли, които съм получавала от сайта - регистрации, получаване на пари, потвърждаване на имейли - навсякъде пише моето име и моята рождена дата. Не знам на кой свят се намирам, тъй като не получавам обяснение от никого - защо е станало това объркване. Звънях и на телефони - знаех си, че няма да мога да се свържа. Какво да правя още... колко да чакам!! :(
  • 10 Comments sorted by
  • Реклама:
  • Лелее ужасно дано се оправят нещата скоро. Според мен няма да има проблем и ще ти възтановят акаунта с парите. Спокойствие само :)
  • Мерси за тези думи, наистина действат леко успокояващо. Аз цял ден се въртя из стаята като пумпал и в главата ми пращят милиарди въпроси и паранои. :( ( А ако въобще не ми обърнат внимание, сто про ще скоча през прозореца (добре, че живея на приземен етаж и няма да умра) :) Но сериозно се чувствам все едно съм в едно известно произведение на Данте :( Още няма отговор!
  • спокойно
    и там бачкат хора
    станала е грешка, ще се оправи, има нужда от време
  • Това е практика на MoneyBookers да блокират акаунта при три грешни въвеждания. Досега 2 пъти ми се е случвало, но има мейлова смяна на паролата и не приема два пъти едни и същи пароли.
    Опитай така - праща го на твоя еmail

• Това с рожденната дата не ми стана ясно -  някаква допълнителна мярка ли е ? Никога не ми се е налагало да я въвеждам допълнително
  • за по старите фотографи е така :) )) Петков
  • @Petkov: Да, пратиха ми линк за мейлова смяна на паролата в началото, но още тогава се обърнаха към мен с друго име и линкът не беше валиден за МОЯ акаунт. А иначе винаги, когато съм withdraw-вала пари до банковата ми сметка, точно накрая винаги ми иска потвърждение на рождената дата. След това ми изписва, че всичко е successful. Чакам си аз и все повече си мисля, че няма да ми обърнат внимание скоро.
  • Имаш различни верификации - на банкова сметка, на имейл, не се безпокой ще се оправят нещата, само са по английски бавни.

• Благодаря! Дано...
  • Unfortunately we are unable to process your request at this time.

май и аз обърхах конците

Добре дошъл!

Изглежда сте нов/а тук. Ако желаете да вземете участие в дискусиите, кликнете на някой от тези бутони:

Login with Facebook

Продавай снимки

Добре дошли на българските дискусии за сток фотография, видео и илюстрации